|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
...κοίτα που θα συμπαθήσω τις γάτες τελικά...!
|
||||
|
||||
![]()
εγω να δεις που τις αντιπαθουσα τρομερα πως τις συμπαθησα τωρα(και μαλλον τη δικια μου την εχω κακομαθει λιγακι....
![]() ιδου μια φωτο σημερα μετα την επισκεψη στον κτηνιατρο και τον εμβολιασμο της ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
....αυτά είναι....
κουκλάκι ![]() Για να δούμε όταν μεγαλώσει θα είναι το ίδιο γλυκιά?!
|
||||
|
||||
![]()
wow...,
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() πολυ 'ομορφο το γατάκι σου... ![]() ![]() ![]() Είναι αγόρι ή κορίτσι ![]() ![]() Πρόσεξε όταν μεγαλώσει και αλλάξει τρίχωμα να μην φαεις καμοια τρίχα καταλάθος και να.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αμα έχεις γατί στο σπίτι, τρίχες θα φας οπωσδήποτε!!! Είναι απλά θέμα χρόνου! Το μεγαλύτερο μαρτύριο είναι το καλοκαίρι που χάνουν πολλές...
Κάθε μέρα σκούπα! Οταν όμως βλέπεις αυτό το μουτράκι λές... χαλάλι και οι τρίχες...
Tένια 300λτ Thorichthys ellioti, pimelodus pictus 240λτ corydoras panda, otocinclus sp. 60 λτ καραντίνα 200λτ ?Wenn alle zustimmen, dann stimmt etwas nicht. (=Όταν όλοι συμφωνούν, τότε κάτι δεν πάει καλά) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι,ναι αλλά ω μη γένητο συμβει κάτι την περίοδο που είναι έγκυος η κοπέλα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πρεπει να είστε πάρα μα πάρα πολύ προσεχτικοι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χ.Χ.
![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Carebean pirate : 27-06-06 στις 21:27 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|