|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ενυδρεία δεν έχουν ποτέ τελική μορφή …
![]() πόσο μάλλον όταν έχουν και ζωντανά φυτά μέσα !! Μπράβο Μαριλένα ... και σανότερα !! |
|
||||
|
||||
![]()
Κατ'αρχήν ευχαριστώωωωωω για τα καλά σας λόγια...
Παράθεση:
Παράθεση:
Οταν λέω "τελική μορφή", εννοώ ότι επιτέλους κατέληξα στη "βασική μορφή" που μου αρέσει να είναι το ενυδρειο μου. Το σημείο δηλαδή που σταματάς να γυρνοβολάς κάθε τρείς και λίγο τα φυτά για να δείς πως σου αρέσουν. Πράγμα βέβαια που δεν φαντάζομαι ότι εκτιμούν και ιδιαίτερα τα ψαράκια μου όταν κάθε λίγο και λιγάκι έχουν δυο χερούκλες μέσα στο ενυδρείο να ανακατεύουν το σύμπαν ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 11-06-06 στις 10:54 |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν, αγαπητέ μου Klaz.......
Παράθεση:
![]() ![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() καλά καλά.... ξεκαβαλάω το καλάμι μου (που είναι κιαυτό από πολύ ωραίο ξύλο, σαν τη σκάλα μου.... ![]() Και για να σοβαρευτώ κι εγώ για 3'', τις ατέλειες θέλω να μου πεις.... Οχι ότι εγώ το θεωρώ τέλειο, αλλά ξέρεις τώρα πως πάει..... όταν κοπιάζεις για να φτιάξεις κάτι, είναι το πιό όμορφο πράγμα του κόσμου, κλπ κλπ..... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα και σε σένα
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Το σημείο που "ξεχωρίζει", είναι μόνο το κέντρο που είναι τα νουφαράκια μου, που οπτικά είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα. .... όπως είπανε και οι υπόλοιποι, ..... δεν τελειώνει ποτέ !! Σε δουλειά να βρισκόμαστε... τουλάχιστο είναι ευχάριστη δουλειά! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...καλη συνεχεια κουκλαρα....εγω να δεις σε τι φαση ειμαι......φωτος θα ανεβασω μαζι με την παρουσιαση μου κατα φθινοπωρο....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
... και χωρίς μύδια και στρείδια αυτή τη φορά ε??? ![]() ![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούριο καπάκι; | Blanch | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 07-01-06 17:30 |
Καινούριο κρούσμα! | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 25-08-05 10:05 |
Καινούριο Ενυδρείο...! | John T | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 21 | 20-11-04 01:08 |
Καινούριο ενυδρείο. | Νίκος | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 25-07-04 21:25 |