|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ¶λλαξα λίγο την εικόνα του ενυδρείου και σας παραθέτω μια φωτογραφία.Καταλαβαίνω πως ίσως να φαίνεται πιο άδειο αλλά πιστεύω πως τώρα έχει καλύτερες προοπτικές ώστε με τη προσθήκη κι άλλων φυτών ή ξύλων να γίνει ομορφότερο. Βέβαια,περιμένω και τις δικιές σας προτάσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
καλοριζικο και πιο ομορφο και πιο καθαρο φαινεται τωρα.......καλη αρχη...
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εμενα μ'αρεσει!!βλεπω φυσαλιδες στην επιφανεια
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σήμερα είδαν και τον ''μικρό'' η κοπέλα μου και η φίλη της και δε τον άφησαν σε ησυχεία..Ζούμε μεγάλες στιγμές! Να προσθέσω πως σκέφτομαι να μεταφυτεύσω την Ανούμπια που βρίσκεται στα δεξιά.Καμία ιδέα για το που να τη τοποθετήσω; |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε παιδιά,ο γλύφτης που και που κυνηγάει για λίγο τον μονομάχο και μετά συνεχίζει τον ''καθαρισμό''.Να ανησυχώ;
Ιδού και μια φωτογραφία μετά τη προσθήκη μιας ακόμη Ανούμπιας.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(Απο οτι βλεπω πρεπει να ειναι αυτος http://www.tsamisaquarium.com/Selide...0aymonieri.htm) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να τον επιστρέψω στο μαγαζί;Δε πρόκειται να τον δεχτούν. Να τον βάλω σε ένα ενυδρείο 15 λίτρων που έχω σε αχρηστία; Να κάνω υπομονή μέχρι να κατέβω Αθήνα,δηλαδή σε ένα μήνα περίπου και να τον βάλω στο μεγάλο,που ήδη είναι πλήρες; Να κάνω τον σταυρό μου να γίνει ο μονομάχος τούμπανο να τον διώχνει πέρα; Να κάνω καμία προσευχή να σταματήσει να είναι επιθετικός; Να κάνω καμία ανακατανομή στο υπάρχον ενυδρείο δημιουργόντας χώρο ειδικά για τον γλύφτη; Είμαι σε απόγνωση... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |