|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Υπάρχουν κάτι μικρά κουκλάκια που παραμένουν πολύ μικρά. Δεν είπαμε δα και να βάλει πλέκο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
επειδη γιωργο(χαλβα)τα φοβαμαι τα αντσιστρους μην προκυψει κανα τερας ενω εχεις παρει ενα συμπαθητικοτατο μικρο που σε διαβεβαιωνουν οτι δε μεγαλωνει(
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σωστό, καλή τύχη με το 10ράκι και αλλαγές νερού ε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για ρίξε μια ματιά και για borneo sucker ή αλλίως hillstream Loach. Είναι μικρούλικα και παραμένουν μικρούλικα.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
σ'ευχαριστω γιωργο,θα την κατατοπισω εγωγια τις αλλαγες
![]() hillstream loaches,εν τα'χω ξανακουσει,θα κανω μια αναζητηση,σ'ευχαριστω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να το πω? Θα το πω!!
2 γαριδες amano!! Ουπς, για ψαράκια ρώτησες ε?.. Είναι υπέροχες πάντως! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως χωρίς να με κυνηγήσετε, έπρεπε να κάνω τα δικά μου πειράματα και έτσι εδώ και 2 εβδομάδες έχω σε 10-λιτρο μαζί με τον μονομάχο 2 neon tetra. Βέβαια όταν έχει κέφια ο μικρός τα κυνηγάει λίγο, αλλά μπορούν και κρύβονται στα φυτά.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΨΑΡΙΩΝ | newfish | Malawi | 11 | 12-12-11 14:38 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |
ΕΤΟΙΜΑΖΩ 520 ΛΙΤΡΑ! | Tolis | Malawi | 74 | 06-10-04 16:55 |