|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
![]() Μετά από μία θεραπεία για εσωτερικά παράσιτα που έκανα στα ψάρια μου, ένας από του Δίσκους έχει αδυνατίσει. Τον απομόνωσα για να του κάνω ειδική διατροφή. Θα ήθελα λοιπόν τη βοήθειά σας. Πόσες φορές τη μέρα πρέπει να τρώει. Ποιές τροφές, σε τι ποσότητες και συνδυασμούς; Οι διαθέσημες τροφές είναι: αιματοσκούληκα, αρτέμια (αν και δεν την πολυτρώει) ξηρή τροφή σε κόκκους της σέρα και σκουλήκια γκρινταλ. Ευχαριστώ πολύ!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα προτεινα,εκτος απο τα γκρινταλ,να δωσεις μοσχαροκαρδια,μαζι με συχνες αλλαγες νερου,αρκετα συχνες θα ελεγα,το βραδι αεραντλια,και αυξηση θερμοκρασιας.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Την καρδιά δεν την τρώει ή τουλάχιστον έτσι μου φαίνεται.
Όταν τη βάζουμε στο νερό επιπλέει; Αλλαγή του νερού κάνω μια φορά τη μέρα 30%. Η αεραντλία γιατί χρειάζεται το βράδυ; Η θερμοκρασία είναι στους 30.
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι σίγουρος ότι του δίνω καρδιά γιατί το μοσχάρι από το οποίο προέρχεται ήταν δικό μου. Βέβαια η σφαγή του έγινε τα Χριστούγενα και όλο αυτό το διάστημα ήταν κομμένη σε μικρά κυβάκια στην κατάψυξη. Γι' αυτό ρωτάω αν επιπλέει γιατί μπορεί να έχει χαλάσει. Του είχα κάνει θεραπεία με φλατζίλ. Αυτός ο δίσκος ήταν ανέκαθεν αδύνατος (δεν ήταν πολύ διεκδικητικός στο φαί) αλλά τώρα παράγινε.
|
||||
|
||||
![]()
Δες τι προτιμάει και τάιζέ τον με αυτό 2-3 φορές τη μέρα.
Μια φορά τη μέρα δίνε του και κάτι άλλο. Αν η θεραπεία έχει πετύχει και οι συνθήκες του ενυδρείου είναι "οκ", κατά πάσα πιθανότητα θα αρχίσει με το καιρό να τρώει οτιδήποτε του δίνεις, όσες φορές τη μέρα κι αν του ρίχνεις τροφή - και θα φαίνεται μονίμως πεινασμένος... ![]() ΥΓ: Τον απομόνωσες που ? Υποθέτω σε κάποιο ενυδρείο χωρίς υπόστρωμα, φυτά (εξαιρείται το κερατόφυλλο, από αυτό βάλε πολύ!) κλπ, 50 λίτρα ας πούμε... ε ? ![]() Αν είναι έτσι, "αραίωσε" λίγο τις αλλαγές νερού (δυο φορές τη βδομάδα 30% καλά είναι - αλλαγή νερού σημαίνει στρες ειδικά σε "ασθενικά" ψάρια...)
Ηλεκτρονικό ψήφισμα για την ένταξη της διδασκαλίας της εξέλιξης στο ελληνικό σχολείο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fonamstel : 04-06-06 στις 23:07 |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Πρέπει να την καθαρίσεις, να την κάνεις σχεδόν κιμά και να προσθέσεις και άλλα υλικά πριν την δώσεις. Ψάξε λίγο στο forumκαι θα βρεις αρκετές συνταγές….
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το "τελικό" πρόγραμμα για τους υπολογισμούς | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 27-05-04 17:20 |
Πρόγραμμα υπολογισμών για ενυδρεία | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 14-05-04 15:17 |
Δίσκος Vs Θερμοστάτη | Husky_Jim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 20-02-04 00:08 |
Εξασθένιση χρώματος δίσκου | thediscusman | Δίσκοι | 24 | 15-05-03 19:52 |