|
|
||||
|
||||
![]()
Fin rot μου "μυρίζει".
Μετρήσεις από το νερό του ενυδρείου μπορείς να μας πεις ? |
|
||||
|
||||
![]()
το πιο πιθανό είναι το fin rot!
αν κάνεις θεραπεία φρόντισε να ακολουθήσεις ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ τις οδηγίες απο το φάρμακο... |
|
||||
|
||||
![]()
Στα δικά μου τα guppy (τα αρσενικά), έχω παρατηρήσει πολλές φορές να τα κινηγούν και να τα δαγκώνουν οι θηλυκές. Ακόμη και αν είναι λιγότερες σε αριθμό από αυτά!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μήπως έχεις μονομάχο ή τιγράκια στο ενυδρείο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν εχω τιποτα απο τα δυο!!!
Ψοφησε μεχρι τωρα και η θυληκια και το αλλο με την λιγο κομμενη!(το δευτερο δεν του ειχε μεινει καθολου ουρα οταν το πεταξα ![]() Τωρα εμεινε μονο ενα!!! Οι μετρησεις μου ειναι....αμμωνια δεν υπαρχει....μονο λιγο ανεβασμενα τα νιτρικα αλατα!(αυτο μπορω να το κατεβασω με αλλαγες νερου ή με τοποθετηση αληθινων φυτων νομιζω!)...θερμοκρασια παιζει 26-27!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Αν εννοείς το ΝΟ2, έχεις πρόβλημα... Αν εννοείς το ΝΟ3, εντάξει...
Αν δεν κάνεις κάτι ΣΥΝΤΟΜΑ, θα το χάσεις και αυτό, πάντως... Υ. Σ.: Κάπου διάβασα ότι: "...τα ψάρια πεθαίνουν. Οι άνθρωποι ΨΟΦΑΝΕ...!" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
NO3 ειναι καπως ανεβασμενο.
Σκεφτομαι να βαλω ενα μικρο αληθινο φυτο μεσα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκισμενη ουρα γκαπινας | vassilios | Ζωοτόκα | 4 | 22-11-05 22:52 |
Στηγματα παραξενα στην ουρα | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 04-03-05 21:35 |
ουρα γκαπι... | silver | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 14-01-05 01:04 |
ασπρα σημαδια στην ουρα χρυσοψαρου..... | silver | Χρυσόψαρα | 3 | 27-10-04 03:25 |
Ramirezi με φαγωμενη ουρα..? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 13-12-02 23:15 |