|
|
|||
|
|||
![]()
Πόσα λίτρα είναι η γεννήστρα-βρεφοκομείο; Θα πρέπει να μπολιάσεις το μικρό φιλτράκι με υαλοβάμβακο στρωμένο. Αυτό είναι αρκετό.
Παράθεση:
Πρέπει να διευκρινήζουμε το είδος της κιχλίδας γιατί εκτός από τις "αφρικάνες", κιχλίδες είναι και οι δίσκοι, τα κριμπένσις, τα απιστόγραμμα και πολλά πολλά ακόμα είδη. |
|
||||
|
||||
![]()
οι κιχλιδες ειναι μαλαουι..
αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ θα καταλάβεις οτι δεν πρόκειτε γι αγεννήστρα αλλα ουσιαστικά για ένα δεκάλιτρο ενυδρείακι που έκανα για να βάλει η αρραβονιαστικά μου 1-2 ψαράκια.. επελεξε μολλυ, το ένα γέννησε μέσα σε 12΄΄ωρες, αυτη τη στιγμή βρίσκοντε μέσα σε μεγάλη αποχη που ειναι 1/4 έξω 3/4 μέσα στο ενυδρειο με με τη καμπίλη της μέσα σε αυτο, αυτη τη στιγμή έχω 19 μικρα που δε ξέρω τι να τα κάνω... το να πάρω και πάλι στωμένα υλικά απο το "μεγαλο" μου έιναι δύσκολο αφου στη προσπάθειά μου να βγάλω ένα διχτάκι με μακαρονι για να πάρω λίγα τεμάχια και να τα βάλω στο φιλτρακι ξεκόλισε "μερικώς" μιά ένωση σιλικόνης του εσωτερικού... μαλλων με βλέπω να μην το μπορλιάζω το καινουριο και να περιμένω απλα μια βδομάδα να μππολιαστει απο μόνο του ... (οχι οτι αρκει βέβαια.. αλλα φοβάμε μην κάνω τη ζημια μεγαλύτερη.) ![]() όσο για τις κιχλίδες μου μεγαλώνουν και ομορφαινουν. να πω την αλήθεια δε περιμενα τόσο μεγάλη αναπτυξή μέσα σε 3 εβδομάδες.. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
5 λιτρα.. ειναι δεν ειναι.....
![]() μικρη αλλα μονο για λυση αναγκης.... (πως εμπλεξα πάλι ετσι....? απο 96 αρι μετα το στρωσιμο για τα χρυσοψαρα πηρα 10... πεθάνανε.. τώρα μολλύ ..γενησανε.. και πάω για τριτο...5 αρι ή κανα 10αρι πάλι...) Σαν να πολλαπλασιάζοντε υπερβολικά γρήγορα τα ενυδρεια (αν και μικρα) σπιτι..
|
||||
|
||||
![]()
μετά το 6ωρω κηνυγητό
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Το κακό είναι οτι δεν υπάρχει χόρος ούτε για ένα... έχω υποσχεθεί σε φίλους και γνωστόυς και πάλι... περισέυουν.... ![]() αφου έρχοντε ιδέες να πετάξω 2-3 στο "σπίτι" του μικρού Οσκαρ. να δώ αντιδράσεις ![]() ![]() ![]() ![]() αντε να μου ζησουν... οπως τη κόβω τη δουλεία με το μεγάλο αρσενικο στο 10αρι σε 2-3 μήνες θα έχω μια επανάλληψη του σκηνικού... να δω τότε ...
|
||||
|
||||
![]()
αντε να σου ζησουν συγχαρητηρια για τα μωρα σου......χρειαζεσαι λιγη οργανωση με τα ενυδρεια σου και οχι βιασυνες.....τα ψαρια τα εχασες ολα απο αστρωτο νερο απο οσο καταλαβα απο μια αναγνωση που εκανα.......γιατι βαριεστε να στρωνετε ενυδρεια δεν μπορω να καταλαβω.....καλη συνεχεια καλο μεγαλωμα......
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
Ούτε εγώ έχω θαλασσινό ενυδρείο ακόμα ! | Tolis | Παραλία - Beach Bar | 0 | 14-12-02 04:43 |
ΠΩΣ ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ "ΑΣΦΑΛΕΣ" ΕΝΥΔΡΕΙΟ ? | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 13-12-02 23:26 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |
Ενυδρείο εταιρίας ή ιδιώτη,μεγάλο ή μικρό | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 10-12-02 18:34 |