|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποπο,
Στα γραφεία οι ηλικιές ξεκινάνε απο 18 μέχρι 108 ![]() Προτείνω να πάρεις και τον φίλο σου και να κατεβείτε...τι έχετε να χάσετε; ισα ισα απο ανταλλαγές άλλο τίποτα! Θα χαρούμε να σας δουμε. Και αντε να κατεβάσετε και το μέσο όρο ηλικίας! χαχαχαχα φιλικά, Κωνσταντίνα
|
||||
|
||||
![]()
Συνομήλικους.....ουυυυυυυυ !!!!
![]() Δεν λεει το τραγούδι....μια σαραντάρα = δύο...εικοσάρες??? ΄Η ισχύει μονο για γυναίκες?? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
xaxaxaxaa
καλυτερα μη δινεται το ενυδρειο μου ειναι ΧΑΛΙΑ !!! αλλα θα μπουν και αλλα φυτα θα παρω και τα λιπασματα και θα γηνει πολυ καλο στις 16 ιουλιου εχω και γενεθλια για αυτο ελπιζω να τους πεισω να παρω ενα ενυδρειου ετσι και αλλιος τους αρεσει που ασχολουμαι απο τωρα με βιολογια και τετοια σε φαση που τους λεο να παμε παπασωτηριου μαζι και μου λενε ενταξι οτι θες ![]() ![]() ![]() μα κανεισς συνομηλικος δεν υπαρχει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω βλέπω οτι ο ΠΟΠΟ εχει και χιούμορ και αυτοσαρκασμό
![]() ΠΟΠΟ μη...κολώνεις ![]() Μερικοί απο εμας είμαστε (και θα μείνουμε) πιο...παιδια απο σένα ![]() [QUOTE=ΠΟΠΟ]xaxaxaxaa καλυτερα μη δινεται το ενυδρειο μου ειναι ΧΑΛΙΑ !!! |
|
|||
|
|||
![]()
χαααααα εχετε πλακαααα
μια που με βοηθατε πως να βαλω τα φυτα στο ενυδρειο μου εγω σκεφτομαι να καλυψω το ξυλο και το υποστρωμα με java moss και στις δυο ακρεσ ψυλα φυτα και δυο θαμνακια απο bacopa μπροστα να κολανε στο τζαμι και στις μπροστινες γωνιες αλλες δυο bacopes ποπο τελειο..... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παιδια εστησα επιτελους | nhreas | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 10-07-03 13:54 |