|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν μας είπες πόσα λίτρα είναι το ενυδρείο σου και τι λάμπες έχεις.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ουπς, σόρρυ.
Καθαρά λίτρα ενυδρείου: 40L Λάμπες: 1*15w Nirox colour bright 1*15w Philips daylight(μέχρι πριν 1 εβδομάδα μία λάμπα aqua-glo υπήρχε στη θέση της philips) Και οι δύο με ανακλαστήρες. Η hygrophila δεν είναι φυτό που τα καταφέρνει και σε χαμηλό φωτισμό? Στο κατάστημα που αγοράζω φυτά στην περιοχή μου δεν έχει κάποιο τρελό φωτισμό, αλλά όταν αγοράζω τα φυτά είναι σε καλή κατάσταση. Τι κάνω τόσο λάθος? Μήπως είναι τόσο μάπα οι λάμπες που έχω βάλει? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη genetix : 31-05-06 στις 09:47 |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν υπάρχει κάποιος χριστιανός(και να μην είναι χριστιανός δεν έχω κανένα πρόβλημα
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη genetix : 31-05-06 στις 09:52 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |