|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() εγω στα δικα μου τεστ(νομιζω οτι ειναι επισης της σερα)μετραω μετα απο 5 περιπου λεπτα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κατα συνέπεια το τεστ είναι για ...πέταμα .. δεν εξιγείται αλλιώς !! πάντος κάνε τον κόπο και πόσταρε τη μάρκα είναι το δικό σου τεστ, έτσι απλά για να μου φύγει η απορεία αν είναι της SERA ή όχι ... ![]() Υ.Γ σε λιγότερο απο μήνα βάζω άδειες .... οπότε καταλαβαίνεις πως πρέπει να εκπαιδεύσεις έναν απο τους Plakat σου να αρχίσει να συλλαβίζει το ονομά μου ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
της σερα πρεπει να ειναι
![]() ![]() εννοειται οτι μολις απολυθεις με το καλο ο πλακατ σου θα σε περιμενει ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Λογικά το Σαβ/κο θα είμαι έξω .. αλλά ΔΕΝ λέω οτι μπορεί να έρθω στην συνάντηση σας γιατί όποτε το έχω πει ποτέ δεν τα έχω καταφέρει ... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι εννοεις οταν βαλεις αδειες???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() όλες τις μερες που δικαιούμαι άδεια καθ' όλη την θητεία τις βάζεις στο τέλος για να είσαι έξω πιο νωρίς .... αν έχεις άδειες φυσικά και δεν τις έχεις πάρει ... ![]() ![]() κοινός, 15/6 είμαι έξω ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ναιιιιιι ..... περιμένω πώς και πώς αυτή τη στιγμή
![]() Βέβαια μας την έκανες απο το meeting το Σαββάτο αλλά δεν πειράζει ... άλλη φορά ... μια φορά είπα να έρθω και έλειπες ![]() ο μονομάχος άρχισε να μαθαίνει το ονομά μου ή τεμπελιάζει ??? ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειμαστε σε καλο δρομο με την εκμαθηση του ονοματος
![]() ![]() ναι,δυστυχως το σαββατο ειχα εξτρα μαθημα και δεν μπορεσα να ερθω.αλλα τωρα που θα απολυθεις σιγουρα θα τα πουμε ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Και πάλι αναγνώριση φυτού | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 06-06-05 22:23 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
1ο "επίσημο" GAB meeting | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:51 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |