|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Mου φαινεται πως το βουβαλι σας εκατσε βαρυ,γι'αυτο αργητε να βαλετε καμια φωτο.Ακομα δεν χωνεψες φιλε κλαζ?Αντε να δουμε και εμεις ποσο ατυχη σταθηκαμε..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο φιλε γιαννη.Θελω και αλλες...
|
||||
|
||||
![]()
Μπάβο ρε παιδιά....άντε στην άλλη και εγώ....
Σχόλια: 1. Ελπίζω τα σχόλια για αυτά που επέπλεαν να μην αφορούσαν εμένα!! 2. Η βαρκάδα σίγουρα ήταν πριν το φαγητό???? βλέπω από την μεριά του klaz να γέρνει λίγο η βάρκα!!! ![]() 3. Εκείνη η κενή καρέκλα στο τραπέζι για μένα ήταν???? ![]() Εγώ παρόλο που δεν έφαγα βούβαλο.....δεν μπορώ να το χωνέψω ακόμη ότι δεν ήρθα.... ![]() ![]() ![]()
Με σεβασμό Αντώνης Κοινωνικό ενυδρείο Νότιας Αμερικής 120 lt Κοινωνικό ενυδρείο Ζωοτόκα 75 lt Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Archon : 28-05-06 στις 23:44 |
|
||||
|
||||
![]()
ωχ..φτανει....φτανει......θα ερχομαι εγω να σας κανω αλλαγες νερου για 5 μηνες,αρκει να σταματησετε τις φωτος........δασκαλε ελεος......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εκείνο το Golf με τα ξεφούσκωτα λάστιχα ποιανού είναι ?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον,να προσθεσω και τα δικα μου σχολια.η εκδρομη ηταν πολυ ωραια.περασαμε σουπερ,υπηρξε ικανοποιητικη οργανωση απο το μιχαλη,αλλα και τον δημητρη που γνωριζε προσωπα και μερη.ο''διαμαντοπουλος'' lasal αποθανατιζε ολες τις δραστηριοτητες.(περιμενουμε και αλλες φωτο,γιατι εχεις πολυ υλικο απο την εκδρομη).
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY CO2 instructions please !! | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 24-12-02 16:35 |
τριχούλες στην anubia | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 22-12-02 04:43 |
Algae, algae prevention, algae eaters, | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 05:36 |