|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κατάλαβα γιατί δεν βάζεις
Παράθεση:
Και γέννα θα σου κάνουν και επιλεκτική θα είναι ![]() Το σίγουρο είναι ότι και το ενυδρείο σου+τα ψάρια σου θα είναι καλύτερα από τώρα. Αυτό δεν ζητάμε ; ![]()
|
|||
|
|||
![]()
το σλεφτομαι οτι εχω κανει λαθοσ που πηρα μικρο
τεχεδια μου για το μελλον ειναι ενα 60ίτρο φυτεμενο το 10λιτρο με ενα αστακο και ενα 10λιτρο που το χω με εντομα να το κανω νοσοκομειο και γεννηστρα και ειναι ολα μια χαρα εχω στεναχωρηθει πολυ για τα γατοψαρα μου αλλα σε 4 μηνεσ ερχεται 60 λιτρο αρα υπομονη τυποτα αλλο ααα. υπαρχει καποιο φυτο που να μη τροει ο αστακοσ ??? |
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει καποιο φυτο που να μη τροει ο αστακοσ ???".......ναι μπορεις να βαλεις πλαστικα..........πλακα κανω φυσικα .....τον παω πολυ τον ποπο.....εχει γελιο....αυτο το 10λιτρο καντο ενα reef να γουσταρεις λεω εγω και ασε τον κοσμο να λεει.....βαλε και κανα χταποδακι μεσα και εισαι αρχηγος........
|
|
|||
|
|||
![]()
ενταξι ρε παιδια ηρεμια τι εκανα οι αλλοι με τισ γυαλεσ και τα χρησοψαρα ειναι καλυτεροι οι που εχουν τουσ μονομαχουσ στα ποτηρια του τσιπουρο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε ποπο μια χαρα ξεκινας δεν ειπαμε τιποτα παντα φιλικα και χαβαλε κανουμε .....πραγματικα ξεκινα με κανα γκαπυ και οταν θα αποκτησεις καποια εμπειρια και θα εχεις χωρο κανεις ενα μεγαλυτερο και εισαι οκ.....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ειναι τοσο δυσκολο να κρατηθεις..... | Pritanis | Δίσκοι | 14 | 14-02-05 17:04 |