|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οκ,θα περιμενουμε τη φωτο,παντα ειναι καλυτερα να γινεται απο εκει η διαγνωση
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
φαινεται σαν η αρχη φινροτ(βεβαια δεν ειναι ανοιγμενα τα πτερυγια και δεν μπορω να δω το μεγεθος της ζημιας)οταν τον πηρες δεν τα ειχε αυτα?μπορεις να ξεκινησεις θεραπεια με αλατι 20 γραμμαρια/10 λιτρα σε δυο δοσεις,μιση τη μια μερα,μιση την αλλη,και μετα προσθετοντας αναλογα με τις αλλαγες.
κατα τ'αλλα προκειται για εναν πανεμορφο multi veiltail ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Thanks για τα καλά λόγια γιατί τον έχω συμπαθήσει τον μικρό. Όταν πλησιάζω στο τζάμι έρχεται μπροστά και κάθεται και κοιτάει ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μιλάμε για ενυδρειακό αλάτι (φωτό) ή το χοντρό "χύμα", χωρίς πρόσθετα. Ελα το Σάββατο στο Σύλλογο να πάρεις δωρεάν. ![]()
-ΒΓΑΛΤΕ τους Μονομάχους από τα βάζα! Δεν είναι ελιές..! -Προσπαθώ να μαθαίνω για να γίνομαι καλύτερος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη filoxenos : 26-05-06 στις 11:32 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το αλάτι της Sera, το ...pur (νομίζω ectopur) είναι επίσης "αλάτι" για τέτοια δουλειά? Ρωτάω γιατί από αυτό έχω. Για το να περάσω από τον σύλλογο είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ, αλλά με έχουν ταράξει στους γάμους τα Σάββατα. Αύριο έχω τον τελευταίο και ελπίζω να περάσω για να δω από κοντά παιδιά του συλλόγου. Thanks |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
gurami με πρόβλημα (εξωτερική πληγή) | CASPER | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 25-10-05 22:27 |
Πρόβλημα με το CO2 | ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-12-04 19:56 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |
Υλικα φιλτρου και πρόβλημα αμμωνίας | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:19 |