|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τι γινεται ομως με τις προτεινομενες συνθεσεις?ειναι σωστες απο αποψη συμβατοτητας καιπιθανοτητες υβριδισμου?Προφανως απο συμβατοτητα συμπεριφορας θα ειναι ενταξει αλλα στο δευτερο σκελος τι γινεται?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασα εδώ :
http://www.malawicichlidhomepage.com...lts_greek.html NaCl Χλωριούχο νάτριο Ελεύθερα διαλυτό. Δεν συνεισφέρει στην αύξηση του GH αλλά είναι απαραίτητο για τις νοτιοανατολικοαφρικάνικες κιχλίδες (και όχι μόνο). Μην χρησιμοποιήσετε επιτραπέζιο αλάτι (περιέχει πρόσθετα βελτιωτικά ροής, συμπεριλαμβανομένων και αλάτων κυανίου). Αναγκαίο Την συγκεκριμένη ιστοσελίδα την θεωρώ απόλυτα έγκυρη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιβλία για Malawi | ΑΝΤΩΝΗΣ Κ | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 8 | 27-12-05 12:55 |
Φυτα σε ενυδρεια με κιχλιδες Malawi | george | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 6 | 28-10-05 22:26 |
κιχλιδες με υποστρομα χαλικι | ksaderfos | Malawi | 12 | 15-09-04 22:39 |