|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Με τι αντλια δουλευει αυτο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα,εβαλα ενα κυκλοφορητη 800lt/h.Δεν βρισκω το κουτι να σου πω τη μαρκα
Το βρηκα 'NOVA CENTRIFUGAL PUMP' 800L/H' Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristsats : 22-05-06 στις 19:27 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα λιτρα ειναι τοσα που οτι και υλικο να βαλεις θα κανει δουλεια.
Βεβαια αν εχεις καλο φιλτρο δεν ξερω ποσο θα σε βοηθησει αυτο το φιλτρο. Μεσα εχεις βαλει σκαρες πανω και κατω ή θα μπει το υλικο χυμα; Αν δεν εχεις βαλει, δεν θα ξερεις ποτέ αν το νερο θα περναει μεσα απο ολα τα υλικα ή θα βρει εναν βολικο συντομο δρομο απο την εισοδο μεχρι την εξοδο... |
|
||||
|
||||
![]()
Για κατω,που ειναι η εισοδος του νερου,θα δοκιμασω να φτιαξω μια σκαρα οπως ειναι και στο eheim.Αν και πιστευω πως αν το γεμισω με υλικα δεν θα εχω τετοιο προβλημα.Αρα να βαλω βιοσφαιρες που ειναι και πιο φτηνες?
Να ρωτησω και κατι αλλο,στα εξ. φιλτρα του εμποριου το μοτερ δουλευει για την εισοδο ή για την εξοδο του νερου? |
|
||||
|
||||
![]()
Η αντλια ειναι στο σημειο που διωχνει το νερο προς το ενυδρειο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν χρησιμοποιηθει μονο για βιολογικο, καλο ειναι να εχεις ενα προφιλτρο να κραταει τις βρωμιες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω βαλει δυο κουτια biofibres,φανταζομαι οτι φτανουν για αυτη τη δουλεια.Τις βιοσφαιρες τις βρηκα 10 λεπτα τη μια σε κοντινο καταστημα(καλα ειναι?) αρα με κανα 15euro θα το γεμισω ενω για μακαρονι θα χρειαστω πολλα περισσοτερα για αυτο και ρωτησα.Η βιοσφαιρα χρειαζεται αντικατασταση μετα απο καποιο διαστημα?
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Με συγχωρεις,τωρα το ειδα.Το μοτερακι βρισκεται μεσα στο φιλτρο.Παντως δεν εχω καταφερει να μην εχω διαρροες οταν εχω διακοπη ρευματος.Το εχω κολυμπησει στο teflon(στο βιδωτο καπακι) αλλα δεν....
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY ΦΙΛΤΡΟ ΓΙΑ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 450 ΛΙΤΡΩΝ. | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 19-01-05 19:17 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΔΥΟ ΕΤΩΝ | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-12-02 01:02 |
Eξωτερικο φιλτρο | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:16 |
ΦΙΛΤΡΟ ΒΥΘΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΡΟΗΣ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 19:04 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |