|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλες και φίλοι μου, θα παρακαλούσα αν καποιος απο σας έχει περίσσευμα απο γκαπάκια να μου φέρει 2-3 για να τα βάλω σαν νέο αίμα στα δικά μου. Είμαι λάτρης τους οπως γνωρίζετε.
|
||||
|
||||
![]()
Μα guppies δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη; Μάλλο έται φαίνεταιιιιιιι αφου κανείς δεν απάντησε στη πιο πάνω παράκληση μου.
|
||||
|
||||
![]()
έχω εγώ αλλά είναι τα πρώτα νεογεννητα....κάτσε να μεγαλώσουν λίγο και θα πάρεις πολλά.....έτσι για να έχεις λόγο να ξαναέρθεις...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Exει ο Κοπρυτανης!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θες "φωτεινα"... "σκοτεινά"... "μωσαϊκά"... "εμπριμέ"... πορτοκαλί... τιγρέ... κάτι άλλο? Υποθέτω οτι ψάχνεις αρσενικά, αλλά μήπως και κανα θηλυκό (για... γυναικεία γονίδια ![]() Πες τι θες και θα σου τα φέρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα λαααααααα μμμμμμ σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...... ρίξε μεσα το δίχτυ και μη σκεφτείς τα χρώματα ..... ολα ειναι ευπροσδεχτα και καλοδεχούμενα. Ναι χρειάζεται και η γυναικεία συντροφιά έτσι βάλε και κανενα δυο θηλυκά ... σε ευχαριστώ και πάλι και καλή αντάμωση λοιπόν. Οι μέρες φεύγουν και σύντομα θα ειμαι μαζί σας.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα !
υπαρχει κανενα θεσαλονικος που θα παει στη συναντηση και εχει κανενα κλαδεμα απο αυτο το φυτο Salvinia natans ?αν ναι μπορει να το δωσει στην Πανίτσα να μου το φερει? |
|
||||
|
||||
![]()
και τα δικά μου γκαπάκια είναι νεογέννητα! θα έχεις όσα θες σε λίγο καιρό...!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Limnobium laevigatum !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Don't worry. Το ψηφιακό είναι έτοιμο προς παράδοσιν εδώ και καιρό
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μου ετυχε κάτι απρόοπτο και δεν θα έρθω στη συνάντηση...
![]() Ζητείται κάποιος που θα είναι παρών, μπορεί να φιλοξενήσει μερικά γκαπάκια για ένα 24ωρο και είναι ελεύθερος το πρωί του Σαββάτου, ωστε να βρεθούμε, να του δώσω τα ψάρια και να τα δώσει αυτός στη Πανίτσα την άλλη μέρα. ![]() (και ίσως και το δισκάκι του κλαζ...) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι ρε κωστα γμτ.....τωρα που ειναι και οι εκλογες θα λειψεις........????
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδρομή - Θεσσαλονίκη | alexandros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 31-01-06 02:09 |
Επιτέλους... η DELTEC στην Θεσσαλονίκη!! | SPSing | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-11-05 13:49 |
Θεσσαλονίκη έρχομαι...... | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 14-06-05 06:46 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |