|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι να μην το ψαξει?Δεν θυμαμαι αν το εχουμε ξανασυζητησει το θεμα...λειπει και ο George να μας ριξει το λινκ στο καπακι.
Τον τελευταιο καιρο η μανα μου ριχνει την ευθυνη για τον υψηλο λογαριασμο στα ενυδρεια, και δεν ξερω τι να της πω... ![]() Για πειτε πως θα υπολογισουμε το ποσό?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=mikenuke
Για πειτε πως θα υπολογισουμε το ποσό?[/quote]μιχαλη,οταν ερθει ο λογαριασμος θα τον δεις......και μετα θα υπολογισεις..πως ...ποτε...και που θα τα βρεις......(βλεπε..μυστικο δειπνο..λογαριαμο..ιουδα... 30 αργυρια......) ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν κάνω λάθος watt είναι η κατανάλωση.
Ο λογαριασμός έρχεται σε KW/h (κιλοβατόρες) δηλ. χιλιάδες watt / ώρα οπότε αν μία λάμπα 100W καίει για 10 ώρες έχουμε 1KW/h * 30 ημέρες =30KW/h. τώρα αν δούμε τον λογαριασμό της ΔΕΗ θα διαπιστώσουμε ότι έχει κλιμακοτή χρέωση την οποία εξηγεί στο πίσω μέρος του λογαριασμού. Δηλαδή μέχρι τόσες KW/h * μία χαμηλή τιμή. Από εκεί και πάνω μέχρι κάποιο άλλο όριο * μία μέτρια τιμή Και από το κάποιο άλλο όριο μέχρι φεύγα * σε ξεσκίζουνε. ![]() Για το μόνο που δεν είμαι σίγουρος είναι αν το 100W π.χ. σε λάμπες φθορίου είναι η κατανάλωση ή η ονομαστική ισχύς. βάλε και τους θερμοστάτες που δεν μπορούμε να ξέρουμε πόση ώρα δουλεύουν κτλ. και βγήκε ο προϋπολογισμός.
Με σεβασμό Αντώνης Κοινωνικό ενυδρείο Νότιας Αμερικής 120 lt Κοινωνικό ενυδρείο Ζωοτόκα 75 lt Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Archon : 17-05-06 στις 16:21 |
|
||||
|
||||
![]()
Και μας κάνουν και κοβουμε από αλλού για να συντηρούμε τόσα ενυδρεία αλλά τι να πεις!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ότι μπορούμε κάνουμε φίλε Klaz και συνάδελφε κομπιουτερά
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στο σπίτι άλλαξα όλες τις λάμπες με οικονομικές, ενεργιακής κατηγορίας Α, για να αντισταθμίσω την κατάσταση. (τα έχωσα χοντρά για την αλλαγή)
Πάντως όταν πληρώνω λογαριασμό τα χοντρά φράγκα (ευράγκα πλέον ![]() Μάλλον τον δήμο έπρεπε να αλλάξα και όχι τις λάμπες!!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπές ρεύματος | Lsourtzo | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 13-07-05 11:14 |
Διακοπή ρεύματος και βιολογικό | goldmary | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 10-02-05 01:27 |
Διακοπή ρεύματος | HellRazer | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 17-02-04 21:01 |