|
|
||||
|
||||
![]()
Aγαπητέ Filoxenos, μάλλον το σφουγγάρι θα πιάνει όλο το πλάτος του ενυδρείου γιατί το βλέπω αδύνατο να ξεστηθεί όλο το ενυδρείο...
Εχω διαβάσει και εγώ ότι η συγκεκριμένη πρόταση είναι άκρως ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική. Αλλα ρε παιδια γιατί όλοι προτιμουν το εξωτερικό φίλτρο? Για αισθητικούς λόγους? Φίλε mmbuna σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά σου, αλλα χρειζόμαστε πολύ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συγκρινόμενο με ενα φίλτρο αμβούργου η διαφορές ειναι δύο. Για λόγους αισθητικούς και οτι καταλαμβάνει κάποιο χώρο το αμβούργου. Το φίλτρο αμβούργου ομως εχει και ενα μεγάλο πλεονέκτημα... δεν έχει σχεδον καθόλου συντήρηση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν ειναι απαραίτητο το μακαρόνι, το σφουγγάρι απο μόνο του αρκεί. Εχει ήδη μεγάλη βιολογική επιφάνεια. Οχι οτι θα του κάνει κακό ![]() Φυσικά μπορείς να τοποθετήσεις και την αντίσταση μέσα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Lasal, με έπεισες!
![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με την ευκαιρία... Που στο καλό θα βρω σφουγγάρι μεγάλο κομμάτι εδώ στην καλλιθέα ή κάπου κοντά ή κάπου τελος πάντων. Έχω ήδη κάνει παραγγελία από aquaristic.net (η οποία δεν ξέρω σε πόσα χρόνια θα έρθει) αλλά θέλω και άλλο κομμάτι 50*50 ας πούμε. Όποιος ξέρει... Α... και να είναι σε λογική τιμή όχι από φαρμακείο...
|
||||
|
||||
![]()
Υδρόκοσμος
Λεωφ. Γαλατσίου 117-119, 111 46 Γαλάτσι Τηλ. - Fax: 210 2136616 Για ένα κομμάτι 50χ50χ5 τιμή 20 ευρώ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φίλτρο βυθού και υπόστρωμα. | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 30-03-03 21:32 |
Περι βιολογικων φιλτρων | Tolis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 28-12-02 04:36 |
κάνει ή δεν κάνει το φίλτρο; | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:39 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Σχέδιο για εξωτερικό φίλτρο κάδο | newfish | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-12-02 15:05 |