|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ελα τώρα γιατί να με πειράξει....... μαλλο το ευχαριστήθηκα που βρήκες έστω και κάτι για να σχολιάσεις..... φίλοι είμαστε για πάντα φίλοι.......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μμμμμ αλπίνο κόρρυς;;;;;;; μμμμμμ μου έχει χαρίσει η ξαδέλφη μου 6 μιά γιαγιά οπως την αποκαλούμε 6 χρονών με τα παιδιά της και τα εγγονάκια της.Θα μας πουν οι ειδικόί άν στο 300 μπορώ ακόμα να βάλω και άλλα αν σκεφτουμεν ότι τώρα εχω 14 σύνολο.... αν το επιτρέπουν οι ειδικοί πολύ ευχαρίστως να τα φέρω φυσικά έχω το 75άρι που δεν έβαλα κορρυς..... ευχαριστώ πάντως για τη προσφορά καλοσύνη σου....
|
||||
|
||||
![]()
σημερα πηγα τη μικρη στον κτηνιατρο.την ψεκασε για τους ψυλλους και της εδωσε χαπακι για τα ενδοπαρασιτα.
γυριζοντας πισω απο το απογευμα και μετα ειδα οτι εβγαζε συνεχεια ψοφιους ψυλλους...:eek: ποσες μερες θα παρει μεχρι να καθαρισει τελειως??ξερει κανεις?? ![]() ρωταω για να μην την αφηνω μεχρι τοτε να ανεβαινει σε κρεβατια κτλ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα την χαϊδεύεις που θα την χαϊδεύεις. Πάρε το ειδικό γαντάκι. Και θα της αρέσει σαν μασάζ και θα μαζεύει όλη την τρίχα (αυτό φυσικά όχι για τους ψύλλους. αυτούς τους έβγαζα με το χεράκι μου στην αρχή και μετά απλά δεν είχε)
|
||||
|
||||
![]()
τι γαντακι ειναι αυτο??μαλλον η δικια σου ειχε λιγους ψυλλους
![]() ![]() @klaz:η αληθεια ειναι οτι αν ειναι πλεον καθαρη και εμβολιασμενη δε θα'χα προβλημα να την ανεβαζω πανω ![]()
|
|