|
|
||||
|
||||
![]()
μεσα σε ενα φλυτζανακι του καφε με λιγο νερακι ριχνω πολυβιταμινα το αφηνω να ποτισει και ταιζω λιγο λιγο (αναλογα τα ψαρια που εχει ο καθενας) τοσο οσο να φανε τα ψαρια και να μη μεινουν υπολοιπα....τα ζουμια εννοειται οτι δεν τα ριχνουμε μεσα στο ενυδρειο....εγω κρεας ταιζω 3 φορες την βδομαδα...προσοχη στις ποσοτητες.....
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγω στο species ενυδρειο μου, ταιζω αποκλειστικα κατεψυγμενες και ζωντανες, σε μικροποσοτητες, 2 φορες την ημερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ όταν ταΐζω τα Glowlight tetra με bloodworms αρκετά πάνε στον πάτο και τα corys κάνουν πάρτυ. Μάλλον πέφτουν κάπως μεγάλα για τα μικρά στόματά τους γιατί όταν ρίχνω αρτέμια εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα. Δοκίμασε και με αρτέμια αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
|
|
||||
|
||||
![]()
εγώ βάζω ένα μέρος του κύβου μέσα σε ένα ποτηράκι με νερό μέχρι να ξεπαγώσουν και μετά πετάω το περιεχόμενο μέσα στην απόχη που έχω για το ενυδρείο και το ξεπλένω κάτω από την βρύση καλά, μετά τα πετάω στο ενυδρείο σε 2-3 δόσεις
άντε και μ'αυτό το μήνυμα γίνομαι "senior member" all right!!! ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Strahos : 16-05-06 στις 16:02 |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι καλο να ταιζουμε μονο με bloodwarms??Υπαρχει περιπτωση να δημιουργουν προβλημα στα ψαρια??
π.χ εναν μονομαχο ή χρειαζεται ποικιλια??? Ευχαριστω |
|
||||
|
||||
![]()
σε όλα τα ζώα είναι καλό να υπάρχει ποικιλία στην τροφή τους για να παίρνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται, τάιζέ τον και βασική και λίγο flakes με φυτικές ίνες. μπορείς να του δίνεις και λιγότερες φορές worms από τις άλλες τροφές
|
|
||||
|
||||
![]()
Για ποικιλία μπορείς να δώσεις στο μονομάχο σου και tubifex σε φυλαράκι
|
|