|
¶λλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tι ομορφουλικο που ειναι...
Κουκλακι ειναι ![]() ![]() Ασχετα απο το κοινο γαλα, που μια χαρα θα του αρεσει,μπορεις να του παρεις και Milkodog της Vetoquinol.Το milkodog ειναι υποκαραστατο γαλακτος για κουταβια αλλα και για γατες.Ειναι μειγμα γαλακτος και αυγου, με αρωμα βανιλιας και παρεχει ολα εκεινα τα συστατικα του μητρικου γαλακτος.
Kλιμακιο Κυκλαδων Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη soza : 13-05-06 στις 18:51 |
|
||||
|
||||
![]()
ελα..κιτικιτικιτι....ελα ψιψιψι...ελα κιτι κιτι....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπορείς να του φτιάξεις και μία φωλίτσα με την μυρωδιά σου...πχ κάποιο ρούχο σου μαλακό (ή φορεμένο ή τρίψε το επάνω σου) για να κοιμάται επάνω και να σε νιώθει κοντά....πάρε άμμο και φτυαράκι και μάθε την από τώρα που θα κάνει την ανάγκη της...λεπτομέριες αν θέλεις με π.μ. γιατί δεν θα τις αντέξουν πολλοί άμα τις γράψω!!!!!!! (εγώ πάντως μέχρι 3 μηνών τρεις γατούλες νεογέννητες που είχα μαζέψει τις τάιζα με μπιμπερό γιατί δεν ήξεραν ακόμα να τρώνε).
|
||||
|
||||
![]()
αχούυυυυυυ
Καλώς την δέχτηκες ![]() ![]() ![]() γουτσου γούτσου γούτσου Νομίζω μάριελ πως πρέπει να ξεκινήσεις απο εδώ και μάλιστα σύντομα. http://www.whiskas.gr/whiskas/el-gr/Articles/Kittens/default.htm?Section=&GUID={9A3721DA-BD44-4C1F-AD37-808F84B8FC85}&HideHeader=true και μετά εδώ http://www.gatoselida.gr/arth31.html Καλό ![]() ΥΓ. Και μακρυά απο τον κλαζ.....δαγκώνει. ΥΓ. του ΥΓ. Ξέρεις οτι πρέπει να τρώει πάνω απο 6 φορές την ημέρα? Οσο για ΝΗ3 δεν το συζητάω. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον,εχουμε νεοτερα...
τελικα βρηκα γαλα για γατακια και τροφη σε κονσερβα για μωρα γατακια επισης.αφου παιδευομουν μια ωρα με το γαλα,διαπιστωσα τελικα οτι ενω μου εκανε τη δυσκολη,μολις της εδωσα την τροφη την εξαφανισε,αφου σε καποια φαση φοβομουν οτι θα εσκαγε!! ερωτηση λοιπον...τωρα δινω μονο τροφη κανονικη η και γαλα??θελει 6 φορες ταισμα ε?(λασαλ σ'ευχαριστω για τα λινκς ![]() μετα απο ομηρικους καυγαδες μεσα στο σπιτι(γκουχου,γκουχου)τολμω να πω οτι ειμαι αισιοδοξη οτι η ΚΛειω(οπως ονομαστηκε ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι πραγμαγικά κουκλάκι.
Η διατροφή σε όλες μου τις γάτες, ήταν πάντα και με κονσέρβες ή κροκέτες (όταν μεγαλώσει λίγο) αλλά και με ότι έτρωγα εγώ. Λένε ότι η διατροφή στα ζώα δεν πρέπει να είναι μόνο κροκέτες, γιατί έχουν πολύ αλάτι και δεν τους κάνει καλό (για τον ίδιο λόγο που το πολύ αλάτι δεν κάνει καλό και σε μας). Αυτό που μπορείς να κάνεις,είναι να πάρεις τηλέφωνο έναν οποιονδήποτε κτηνίατρο (αν δεν έχεις κάποιον γνωστό), και να ρωτήσεις κάποιες πρώτες πληροφορίες. Ολα τα υπόλοιπα θα τα βρείς και μόνη σου (με τη βοήθεια της μικρούλας σου βέβαια, που να είσαι σίγουρη ότι θα σου δείχνει τα γούστα της.) |
|
|||
|
|||
![]()
Πανεμορφη η Κλειω! Στην αρχη θα σου κανει την δυσκολη με την διατροφη αλλα συντομα θα τρωει πολυ! Απο εμβολια της εκανες τιποτα?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Mariel! Να σου ζήσει η καινούρια φιλεναδίτσα. Μόνο εκπαίδευσέ την σχετικά με τους Μονομάχους, για να μην έχουμε δράματα αργότερα... Και στερέωσε καλά όλα τα μικρά ενυδρεία, για να μην μπορεί να τα ρίξει όταν μεγαλώσει (σκαρφαλώνουν πάνω τους, ξέρεις...)
![]()
|
|