|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάντως "θείε klaz" φαίνεται οτι τα ψητά σου είναι νόστημα και άν έχω την τύχη θα τα δοκιμάσω και εγώ σαν θαμαι εκεί, ευχαριστώ πολύ για τη πρόσκληση.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα μου και εγώ ανυπομονώ πολύ να βρεθώ ανάμεσα σας και να γευτώ τη αγάπη που υπάρχει μεταξύ σας, αυτή η αγάπη που όντως κτίζει γέφυρες πετάει πάνω απο τα σύννεφα ,διασχίζει αμέτρητα χιλιόμετρα. ανοίγει πόρτες, χαλάει τοίχους, αυτή λοιπόν η αγάπη θα με ταξιδεψει και θα με φέρει κοντά σας για να γνωρίσετε και σείς τη μάμμα του συλλόγου όπως με αποκαλούν τα παιδιά μου γιατί έχω αρκετά παιδιά σ όλη τη πλάση που η αγάπη τα έφερε κοντά μου.
|
||||
|
||||
![]()
Φίλες και φίλοι μου, θα παρακαλούσα αν καποιος απο σας έχει περίσσευμα απο γκαπάκια να μου φέρει 2-3 για να τα βάλω σαν νέο αίμα στα δικά μου. Είμαι λάτρης τους οπως γνωρίζετε.
|
||||
|
||||
![]()
Μα guppies δεν υπάρχουν στη Θεσσαλονίκη; Μάλλο έται φαίνεταιιιιιιι αφου κανείς δεν απάντησε στη πιο πάνω παράκληση μου.
|
||||
|
||||
![]()
έχω εγώ αλλά είναι τα πρώτα νεογεννητα....κάτσε να μεγαλώσουν λίγο και θα πάρεις πολλά.....έτσι για να έχεις λόγο να ξαναέρθεις...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Exει ο Κοπρυτανης!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θες "φωτεινα"... "σκοτεινά"... "μωσαϊκά"... "εμπριμέ"... πορτοκαλί... τιγρέ... κάτι άλλο? Υποθέτω οτι ψάχνεις αρσενικά, αλλά μήπως και κανα θηλυκό (για... γυναικεία γονίδια ![]() Πες τι θες και θα σου τα φέρω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα λαααααααα μμμμμμ σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου...... ρίξε μεσα το δίχτυ και μη σκεφτείς τα χρώματα ..... ολα ειναι ευπροσδεχτα και καλοδεχούμενα. Ναι χρειάζεται και η γυναικεία συντροφιά έτσι βάλε και κανενα δυο θηλυκά ... σε ευχαριστώ και πάλι και καλή αντάμωση λοιπόν. Οι μέρες φεύγουν και σύντομα θα ειμαι μαζί σας.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα !
υπαρχει κανενα θεσαλονικος που θα παει στη συναντηση και εχει κανενα κλαδεμα απο αυτο το φυτο Salvinia natans ?αν ναι μπορει να το δωσει στην Πανίτσα να μου το φερει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Don't worry. Το ψηφιακό είναι έτοιμο προς παράδοσιν εδώ και καιρό
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνδρομή - Θεσσαλονίκη | alexandros | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 31-01-06 02:09 |
Επιτέλους... η DELTEC στην Θεσσαλονίκη!! | SPSing | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 18-11-05 13:49 |
Θεσσαλονίκη έρχομαι...... | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 14-06-05 06:46 |
Εύρεση φυτών στην Θεσσαλονίκη | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 14-01-05 18:57 |