|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ναι αυτό εννοώ, όμως βλέπω και σημεία που δεν πλησιάζουν στο φως και είναι αρκετά καφέ... οι δικές μου δεν κοκκινίζουν όταν πλησιάζουν στο φως, φτάνουν μέχρι την επιφάνεια αλλά ποτέ δεν κοκκινίζουν ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρκετά φυτά όταν είναι πολύ κοντά στο φως έχουν την τάση να κοκκινίζουν λόγω της αυξημένης φωτοσύνθεσης που έχουν αλλά και λόγο της συλλογής παραπάνω φωτισμού έτσι γίνεται και με τα φυτά του Μιχάλη.Τώρα στα δικά σου γιατί δεν γίνεται δεν το γνωρίζω απόλυτα, τι φωτισμό είπαμε ότι έχεις;
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Ιορδανη και Ηλια συνεχιστε με ΠΜ...ευχαριστω.
Στο θεμα μας τωρα... κοκκινα φυτα δεν βαζω αλλα εκτος απο την νυμφεα που θα την διατηρω κοντη. Ο λογος ειναι οτι εχω κοκκινα, τα σερπαε, και αν εχω κοκκινα φυτα χανονται τα ψαρια, σε αυτο κατεληξα μετα απο ωριμη σκεψη, και εδιωξα ολη την αγαπημενη μου ludwigia repens. Αμα ο Αποστολης βλεπει φως στο τουνελ...τοτε παμε καλα. Εχει πολυ δουλεια σιγουρα για να ερθει σε αποτελεσμα ικανο για διαγωνισμο, ομως δεν εχω ακομη τετοιες βλεψεις. θα βαλω καινεα μεγαλυτερη φωτογραφια τωρα που στρωσαν καπως τα φρεσκοφυτεμενα.Και σε μεγαλη αναλυση για να εχουμε μεγαλυτερη δυνατοτητα σχολιασμου.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
για να δουμε μιχαλη μας,τι μας ετοιμαζεις.......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Καλουτσικα εχω βαλει cuba η οποια επιασε και αναπτυσετε και εχω βαλει hydrocotile verticillata η οποια επισης αναπτυσεται. Το βραδυ θα σας βαλω φωτογραφιες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιο πάνω είχα πει ότι και εγώ κάνω την ίδια προσπάθεια και χρησιμοποιώ τα ίδια φυτά ![]() Να σου πω την αλήθεια δεν μου πολύ-αρέσουν ως συνδιασμός... λέω να αλλάξω την cuba με glossostigma. Περιμένουμε photo.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ενυδρείο του mike το είδα απο κοντά και μπορώ να πώ πως ήταν "ασυνήθιστα καλό" σε σχέση με όσα δικά του έχω δεί... βέβαια και ο "ποδονύφτης" στη δουλειά σου έχει μέλλον...!!! ![]() "Keep walking" ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορα Νεου Ενυδρειου | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 05-09-06 23:59 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΕΝΤΔΡΕΙΟΥ | sakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 31-08-04 12:02 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ !! | christos | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 19-03-03 00:47 |