|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω PascM,
μμ καπου διαβασα οτι αν βγουν περισοτερες αρτεμιες απο οσες θελει τις βαζεις μεσα σε ενα δοχειο με λιγο αλμηρο νερο απο το δοχειο που της ειχες και αν τς βαλεις στο ψυγειο καθηστερα ο μεταβολισμος τους και δεν κανταναλωνουν τοσο γρηγορα το λεκυθιακο τους σακο αληθευει και αν ναι θελουν και αεραντλια ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λες αλλά εγώ όταν βγαίναν περισσότερες αρτέμιες τους έδινα και την επόμενη μέρα και τις κρατούσα με τον ίδιο τρόπο βάζοντας πάλι όμως την αεραντλία. Α! και ρίχνοντας και ελάχιστη σπιρουλίνα σε σκόνη!
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 2 μερες μαζευεις οσες εχουν περισσεψει και τις βαζεις στο ψυγειο.εκει διατηρουνται για αλλες 2 μερες αλλα με μικροτερη διατροφικη αξια.πριν τις δωσεις αστες εξω να ξεπαγωσουν
![]()
|
|||
|
|||
![]()
σημερα εφαγαν για πρωτ φωρα grindals ξετρελάθηκαν
![]() ![]() τωρα σταματαω την αρτεμια ή πρεπει να ταϊζω και απο τα 2 ειδη τροφής ? |
|
||||
|
||||
![]()
θυμισε μου βρε δημητρη ποσο ειναι τωρα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
24 ημερών
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αν και η Μάριελ είναι η ποιο ειδικός σε αυτό το θέμα εγώ έχω να πω πως σε περίπτωση που σταμάτησα την αρτέμια στον μήνα και συνέχισα μόνο με σκουλικάκι (κατεψυγμένο) η ανάπτυξη των μικρών μειώθηκε σχεδόν στο μισό. Τώρα με τα grindal επειδή είναι και αυτά ζωντανή τροφή δεν είμαι σίγουρος μια και δεν έχω (που θα παει δεν θα προλάβω να πάω και εγώ μια φορά από το σύλογο?) Πιστεύω πάντος πως η αρτέμια είναι μια από τις καλύτερες και πλέον πρωτεινούχες τροφές και ίσως θα έπρεπε να μην σταματήσεις να ταϊζεις για κάποιο διάστημα ακόμη.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |