|
|
||||
|
||||
![]()
Γενησαν τα κριμπ
![]() ![]() ![]() ![]() Πιο πολυ το θηλυκο χτυπουσε με μανια,ο αρσενικος χαλαρα,αχ αυτες οι γυναικες ![]() ![]() ![]() Εκτος αν θελαν να φανε τα μωρα ,αλλα απο οτι ξερω τα κορυ δεν τρωνε μικρα τι λετε ?
http://img382.imageshack.us/my.php?i...sc030502ef.jpg Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ : 11-05-06 στις 08:57 |
|
|||
|
|||
![]()
Οχι δεν θελανε να φανε τα μωρα, απλως τα cories βαζουν τον αυτοματο και σαρωνουν ολο τον βυθο του ενυδρειου - και δεν μαθαινουν το μαθημα τους ευκολα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλημερα,σημερα και μετα απο 20 μερες περιπου απο τη γενηση των μικρων κριμπ σε 100λιτρα ενυδρειο, με τους γονεις μεσα και 2 σαε + 1 νεον ,λεω να τα αφησω στο ενυδρειο μεχρι να ενηλικιωθουν [λογο και εληψης αλλου ενυδρειου],τι λετε θα εχω προβλημα [μπορει να τα χτυπησει στο μελον ο αρσενικος] ?
|
|||
|
|||
![]()
Πόσα μωρά σου έχουν μείνει;
Θα υπάρξει πρόβλημα στην περίπτωση που υπάρχουν παραπάνω αρσενικά. Το θέμα εδώ όμως δεν είναι αν θα τα χτυπήσει ο αρσενικός, αλλά αν είναι πολλά τα ψάρια αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις προβλήματα χώρου. Θα ήταν καλύτερο να τα χάριζες. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
υπαρχει προβλημα ? Παράθεση:
Στα 100 λιτρα,για να μην εχω προβλημα χωρου, ποσα ψαρια πρεπει να εχω μεσα ?[εχω εσωτερικο βιολογικο με 3 χωρισματα και γεματω ''σουμπ στρατ προ'' + μπλε σφουγγαρι].
|
|||
|
|||
![]()
Τα κριμπένσις ζούνε σε ζευγάρια. Ειδικά τα αρσενικά μεταξύ τους μπορούν να γίνουν πολύ επιθετικά. Εγώ θα άφηνα μόνο το ζευγάρι (συν τους υπόλοιπους συγκάτοικους) και κανένα krib παραπάνω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή και το θέμα και ο τίτλος, βολεύει, να κάνω και εγώ μερικές ερωτησούλες.... Βρέθηκα λοιπόν με 7 μικρά Κριμπ σε ένα 60άρι. Μαθαίνω ότι είναι περίπου 4 ή 4,5 μηνών (- Αpostoοοοοοliiiiiiiiiiiiiiiiiiis...? Πότε γεννήθηκαν ακριβώς, θυμάσαι? Και ρωτάω εσένα γιατί νομίζω η Rita μου είπε ότι εσύ τις τα έδωσες...).
Ερώτηση 1: Πότε περίπου θα αρχίσουν οι τσαμπουκάδες και τα προβλήματα στη συμβίωσή τους? Δηλαδή πότε να προετοιμάζομαι για να κρατήσω ένα ζευγάρι, να διώξω τα υπόλοιπα και να τα μεταφέρω σε μεγαλύτερο? Σε τι ηλικία περίπου συμβαίνει αυτό? Ερώτηση 2: Αν τους βάλω και ένα μικρό κοπαδάκι Ροδόστομους (6-7) απ' ότι διάβασα θα είναι εντάξει, σωστά? Αλήθεια, πόσο γίνονται οι Ροδόστομοι και ποιο το επιστημονικό τους όνομα? Ερώτηση 3: Αν αντί Ροδόστομους βάλω 4-5 αρσενικά γκάππυς ή κόκκινα πλάτυς, θα υπάρξει πρόβλημα? Και αν ναι, ποιο? (το νερό που τα έχω πάντως, είναι ίδιο). Ερώτηση 4: Αν δεν βάλω άλλα ψάρια μέσα, μήπως είναι καλύτερα γι' αυτά? (χαζή ερώτηση, αλλά μια και την έγραψα, άστηνε...) ![]() Ερώτηση 5: Ποια θεωρείται η ιδανική τροφή για τα Κριμπ? (έχω διαβάσει το άρθρο στο περιοδικό και αρκετά από εδώ μέσα. Ρωτάω για την ιδανική.) Ερώτηση 6: Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω ιδιαίτερα για τα ψαράκια αυτά, σε οποιονδήποτε τομέα της φροντίδας τους και της μελλοντικής αναπαραγωγής τους? Σημερινές συνθήκες ενυδρείου: Λίγα φυτά (~15%) Φως μέτριο για 10 ώρες) pH = 7,4 gH = 8 KH = 5 26-27 C Αλατότης = 0,1 % (προληπτικά, για λίγες ημέρες) Τάισμα: 2 φορές με κοινά φυλλαράκια και λίγα τριμμένα Bloodwarms
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |
Άρρωστουλης ο κύριος Kribensis! | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-06-03 20:17 |
Πολλαπλό ζευγαρωμα kribensis | sot-zoe | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 14-02-03 15:12 |