|
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορω κι εγω να καταλαβω πως δικαιολογουνται τοσο υψηλα νιτρικα με συχνες ολικες αλλαγες νερου...
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μη με πλακώσετε όλοι μαζί αλλά μήπως το τεστ είναι ληγμένο?
Εγώ πάντος μετά από δοκιμές και έρευνα αγοράς έχω καταλήξει στα τεστ της Αquarium.Pharmakeftical.
|
||||
|
||||
![]()
καλησπέρα ...
οχι το τεστ δεν είναι ληγμένο ..... το 2010 λήγει .. αγανάκτησα και πηρα το Nitrate Minus της tetra ... λέει πως ρίχνει τα νιτρικά και κρατάει η δράση του μέσα στο νερό για 12 μήνες .... το έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το προιόν να δούμε τι λέει ?
Ιωσάς Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. I guess Ill always be a soldier of fortune.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη crazyio : 13-05-06 στις 19:49 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και πριν λίγο που μέτρησα πάλι NO3 η ένδειξη είναι στο 50 + !!!! γρρρρρρ
έκανα τεστ ΜΟΝΟ με νερό απο την βρύση και είχε 5mg/l NO3 .... τι άλλο να πώ δεν ξέρω.... η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ηθελα να ρωτησω,ποσο σου δινει το ιδιο τεστ στο νερο της βρυσης...
κι εγω δεν ειμαι υπερ των χημικων για να φτιαχνουμε το νερο,αλλα στη δικη σου περιπτωση,τι να πω.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Είναι δυνατόν να δείχνει στο νερό της βρύσης ΝΟ3? Φίλε μου κάτι δεν πάει καλά με το τεστ σου εγώ αυτό πιστεύω!!! Άσχετα αν δεν έχει λήξει, μου έχει τύχει τεστ να λήγει δυο χρόνια μετά αλλά για κάποιο λόγω και ενώ τις πρώτες φορές μετρούσε σωστά ξαφνικά άρχισε να δείχνει στο γάμο του καραγκιόζη (μια πιθανότητα είναι να έχει χαλάσει ίσως από θερμοκρασία ή αν το χτύπησε φως του ήλιου δεν ξέρω υποθέσεις κάνω)
Τώρα για τα χημικά θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Και πάλι αναγνώριση φυτού | Archon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 06-06-05 22:23 |
Σπασιμο βασης ενυδρειου-Επειγον | johnny98130 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-07-03 21:36 |
Betta Splendens σε 15λίτρο ενυδρείο | newfish | Bettas | 0 | 22-12-02 19:06 |
1ο "επίσημο" GAB meeting | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:51 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |