|
|
|||
|
|||
![]()
27 δεν ειναι τραγικο. Δοκιμασες να μειωσεις το ρυθμιστικο του θερμοστατη?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Δεν πιστευω οτι χρειαζεται! |
|
||||
|
||||
![]()
DJK-Ειναι λιγο απιθανο και τα 2 θερμομετρα μου να κανουν λαθος...γι'αυτο και πηρα και 2ο θερμομετρο,μηπως εχει σφαλμα το πρωτο!
Ιορδανη-μου ειπαν να κανω μετρησεις σε 4-5 μερες! Ελεγα αυριο να παω να ριξω γκουραμακια μεσα! Κανενα αλλο ψαρι για "αρχαριο"?? |
|
||||
|
||||
![]()
Μην βιάζεσαι κάνε μετρήσεις πρώτα δες ότι η αμμωνία σου ΝΗ3 είναι μηδέν τα νιτρώδη σου ΝΟ2 είναι μηδέν και τα νιτρικά σου ΝΟ3 είναι στα ύψη κάνε μια αλλαγή νερού της τάξεως του 80% και μετά βάλε ψαράκια.Εκτός και αν θέλεις να έχεις απώλειες.Ταπεινή συμβουλή ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ όποιος βιάζεται σκοντάφτει και υποπέφτει σε λάθη.
Φιλικά Ιορδάνης. Υ.Γ.Διάβασε πολύ καλά τα παρακάτω: www.tsamisaquarium.com/Selides/Themata/Filters3.htm www.tsamisaquarium.com/Selides/Themata/Ammonia.htm http://www.tsamisaquarium.com/Selide...a/enydreia.htm Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ιορδάνης : 08-05-06 στις 17:37 |
|
||||
|
||||
![]()
Μία διορθωσούλα.
Τα ανεμιστηράκια κάνουν δουλειά και η πτώση της θερμοκρασία επιτυνχάνεται μέσω την εξάτμισης που δημιουργεί ρεύμα αέρα και όχι με το να βάζουν κρύο αέρα. Για αυτό και είναι αποτελεσματικά (μέχρι ένα σημείο βέβαια) και σε πολύ ζεστές ημέρες. Εκεί που να βρεις κρύο αέρα.......ΟΕΟ ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Απάντηση από CC-Gio:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Που είναι οι μετρήσεις σου οέο;
Φιλικά Ιορδάνης. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεος στο αλμυρο νερο & προβληματα | kamberman | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 79 | 21-12-10 01:45 |
Προβλημα BGA κι εγω. | mikenuke | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 27 | 24-10-04 16:56 |
προβλημα στο νερο | Vasilis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 02-08-04 23:39 |
ΨΥΞΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 20-11-03 17:43 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΤΡΟ!! HELP!!! HELP | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 14-12-02 00:34 |