|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαι κάτι από Βουγιουκλάκη ίσως ;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια θα παει κανεις απο Αθηνα?Αν ναι ας το πει εδω.Thanks.
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Γαμωτο πολυ θα ηθελα να ερθω
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Θα μου πει κανείς αν θα φέρει μαζί τα παιδιά του και τι ηλικίας είναι ;;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Υ.Γ:Αντώνη φυσικά και να πάρετε το μικρό και τα απαραίτητα μαζί ![]() Ολοι αυτό κάνουμε.Είναι και καλή εξάσκηση για τις μελλοντικές μετακινήσεις σας ![]() Μόνο που θα είναι στη φύση αρκετές ώρες είναι ένας σοβαρός λόγος να έρθει και κείνο.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχουν περάσει τα καρναβάλια !!
|
|
|||
|
|||
![]()
E MEIS APO SERRES THA EIMASTE SIGOYRA 4 ATOMA!
|
|
||||
|
||||
![]()
Nικο αργησες, στην επομενη ομως θα προλαβεις...
για την ωρα ετοιμασου να μας επισκεφτεις στην εκθεση ζωοτεχνια στις 8 φεβρουαριου εως τις 11! http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=14705
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ντε να δούμε τι θα μας φωτίσει ο Θεός ( όχι εσύ klaz ο άλλος Θεός... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|