|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
λοιπόν η αιτία και η λύση βρέθηκε, έβγαλα όλα τα κομμάτια σωλήνας και έδεσα με σπάγγο ένα κομμάτι διπλωμένης σακούλας έτσι ώστε να χωράει σφηνωτά μέσα στις σωλήνες, με βοήθεια τρεχούμενου νερού (στη μπανιέρα) πέρασα την μία άκρη του σπάγγου μέσα από κάθε σωλήνα και τραβούσα ώστε να περάσει η σακούλα (σφηνωτά όπως είπα) και να καθαρίσει τα εσωτερικά τοιχώματα... βγήκε ΠΟΛΥ ΜΠΙΧΛΑ!!! δεν του φαινότανε.
τώρα έχω πάλι λίγο πρόβλημα με το τσουνάμι που είχα αρχικά ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει παρατηρηθεί οτι οι πράσινοι σωλήνες πιάνουν γρηγορότερα βρωμιά και τελευταία οι κατασκευαστές προτιμούν τους καφέ σωλήνες. Οπότε αν παρατηρήσεις οτι σου βρωμίζουν συχνά δοκίμασε να τους αντικαταστήσεις. Εγώ τους καφέ που έχω τους καθάρισα μετά από 6 μήνες και δεν έβγαλα και πολύ πράγμα..
Επίσης την επόμενη φορά που θα τους καθαρίσεις χρησιμοποίησε αντι για σακκούλα υαλοβάμβακα. Θα γίνουν τζάμι. |
|
||||
|
||||
![]()
δεν έχω ακούσει γι'αυτούς τους καφέ, θα το κοιτάξω.
πάντως όσο για το καθάρισμα και με τη σακούλα πέτυχε, έγιναν και έτσι τζάμι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λεπτομέρειες για 2213. | GFON | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 05-09-05 10:59 |
Συντήρηση φιλτρων ΕΗΕΙΜ | george | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 25 | 30-08-05 23:34 |
ΕΗΕΙΜ 2213 not working.... | fighterfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 43 | 10-04-04 03:36 |
Σωστή διάταξη υλικών φιλτραρίσματος στο eheim 2213 | pavloukos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 02-09-03 11:11 |
ΧΑΜΗΛΗ ΡΟΗ ΦΙΛΤΡΟΥ 2213 ΕΗΕΙΜ | gbekiar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 18-01-03 15:40 |