|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια και πιασαμε κουβεντα,τι ψαρακι ειναι αυτο?ελπιζω να φαινεται η φωτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Tilapia butticoferi. (Υπ οψιν οτι γινεται τεραστιο, και δεν ειναι ουτε malawi ουτε tanganyika).
Μαλλον πρεπει να αλλάξεις τεστ pH, η να σιγουρευτεις οτι ριχνεις παντα την ιδια ποσοτητα αλατια και pH+ . Δεν ειμαι σιγουρος αν το pH+ κραταει το νερο σταθερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 01-05-06 στις 21:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα για malawi κιχλιδα το πουλησανε(ειναι η δευτερη φορα απο το ιδιο καταστημα).Ειναι αμερικανικη κιχλιδα?Υπαρχει καποιο site γιατι to google δεν βρισκει κατι συγκεκριμενο?Το εχω απο το καλοκαιρι και η αναπτυξη του ειναι απιστευτη.Εχει στειλει ηδη ενα ζευγος moorii και τον μεγαλο μου cynotilapia στον παραδεισο.Για τις μετρησεις ποια test μου προτεινεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sorry στογραψα ανορθογραφα, Tilapia buttikoferi ειναι, θα βρεις πολλα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οντως αυτο ειναι,σε οποιο search engine και να το εγραψα η λεξη agressive φαινεται σε καθε τιτλο.Για τις μετρησεις θα δω αυριο που ειμαστε γιατι το απογευμα εκανα αλλαγη νερου.Καλο βραδυ σε ολους(παλι δουλεια αυριο......
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη aristsats : 01-05-06 στις 23:41 |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή δεν βλέπω να έχεις καμιά πρόταση για τεστ εγώ προτείνω της Aquarium Pharmac. πάντα σε υγρή μορφή βέβαια.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σε ολους.Δεν το βρηκα το συγκεκριμενο,και ετσι πηρα της TETRA για κατι διαφορετικο.Να ρωτησω και κατι αλλο το kh απο τι μπορει να μειωθει?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|