|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν κανεις και μια μετριση του νερου του δικτυου για να το διασταυρωσεις;
Αν εχεις κατι που παει το pH στο 6 να το βρουμε!!!! Θα χρειαστει σε πολλους!!! (Πλακα κανω....) |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιο 6,συμφωνα με το test της sera πριν μια εβδομαδα ειχα ph 4.5(το πορτοκαλι που ανεφερα πιο πανω).Μα και εγω takis την πατεντα θελω να πουλησω να βγαλω κανα euro
![]() Δεν μου απαντησατε αν κατι μπορει να επηρεαζει τις μετρησεις και οχι την χημεια του νερου.Εσεις ποια test χρησιμοποιητε? Τις μετρησεις του δικτυου τις αναφερω πιο πανω |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω, ξεροντας που ειναι το νερο του δικτυου, δεν κανω μετρησεις εδω και πολυ καιρο.
Αλλα γενικα αφρικανες σε νερο δικτυου δεν εχουν κανενα απολυτως προβλημα. Και χωρις να βαζω και κατι αλλο. |
|
||||
|
||||
![]()
Μια και πιασαμε κουβεντα,τι ψαρακι ειναι αυτο?ελπιζω να φαινεται η φωτο
|
|
|||
|
|||
![]()
Tilapia butticoferi. (Υπ οψιν οτι γινεται τεραστιο, και δεν ειναι ουτε malawi ουτε tanganyika).
Μαλλον πρεπει να αλλάξεις τεστ pH, η να σιγουρευτεις οτι ριχνεις παντα την ιδια ποσοτητα αλατια και pH+ . Δεν ειμαι σιγουρος αν το pH+ κραταει το νερο σταθερο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 01-05-06 στις 21:31 |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα για malawi κιχλιδα το πουλησανε(ειναι η δευτερη φορα απο το ιδιο καταστημα).Ειναι αμερικανικη κιχλιδα?Υπαρχει καποιο site γιατι to google δεν βρισκει κατι συγκεκριμενο?Το εχω απο το καλοκαιρι και η αναπτυξη του ειναι απιστευτη.Εχει στειλει ηδη ενα ζευγος moorii και τον μεγαλο μου cynotilapia στον παραδεισο.Για τις μετρησεις ποια test μου προτεινεις?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sorry στογραψα ανορθογραφα, Tilapia buttikoferi ειναι, θα βρεις πολλα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|