|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ψάρι έχει ταλαιπωρηθεί γενικά σε τόσα λίγα λίτρα και με τις καθημερινές αλλαγές νερού έχει στρεσαριστεί. Δοκίμασε, πέραν του να του εξασφαλίσεις μεγαλύτερο ενυδρείο που θα ήταν και το πιο σωστό, να μην το ταίζεις για δυο τρεις ημέρες. Τις επόμενες, μπορείς να του δίνεις αρακά αφού τον έχεις αποφλοιώσει και αποψύξει, κομμένο σε μικρά κομματάκια. Να εξετάσουμε την περίπτωση να πάσχει από swimm bladder που είναι πολύ πιθανή, σύμφωνα με την τωρινή συμπεριφορά του.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ πόλύ. Από αυριο του αρχίζω την 3ήμερη δίαιτα και μετά ξεκινάω να του δίνω αρακά. Πίστέυω να αντέξει την 2ήμερη ασιτία!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να συμπληρώσω όμως ότι καλό είναι να κάνεις μετρήσεις οι οποίες και θα σε οδηγήσουν στις αλλαγές νερού. Οι πολύ συχνές και μεγάλες αλλαγές δεν του κάνουν καλό. Στρες!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Blanch.
Θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου. Εχθές άλλαξα νερό δεν πειράζω τπτ σήμερα, αύριο θα κάνω μέτρηση ΝΗ & ΝΟ3 για να δω πού βρίσκομαι. Όσον αφορά τώρα το μεγαλύτερο ενυδρείο για κανα μήνα δεν βλέπω κατι να γίνεται από θέμα χώρου, έχω ήδη 4 ενυδρεία και εάν παω για το 5ο θα αρχίσει σίγουρα η γκρίνια από τη γυναίκα. Μόνο κρεβατοκάμαρα και WC δεν έχει ακόμα γυάλα. Τα άλλα δωματία έχουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν περισσεύουν δε φτάνουν!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μονο οσοι αντεχουν συνεχιζουν!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι έτσι δάσκαλε !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ θέλω έτσι έτσι!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μολις τελειώσω και με τα δύο δωματια που προανέφερα όπου δεν υπάρχουν ενυδρεία, το επόμενο στάδιο είναι να αλλάξω την εξόπορτα του σπιτιού με μπουκαπόρτα και να μπαίνω πλέον εγώ στο σπιτοενυδρείο. !!!
![]() ![]() ![]() ¶ντε να το γυρίσω και στο αλμυρό για να ψήσω την κυρά ότι της έφερα τη θάλασσα στο σπίτι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξυλόριζα και αγνώστου είδους ασθένεια ή αυγά; | Dimopoulos_d | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-10-05 21:04 |
Ασθένεια θηλυκιάς μονομάχου | Cristos | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 22-12-04 12:04 |
ασθένεια colisa lalia | dim | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 25-10-04 13:35 |
Ασθένεια??? | jperik | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 21 | 29-02-04 18:07 |
Aσθένεια aulonocara | antonis | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 22-12-03 13:59 |