|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
1.αναζητηται ρινοκερας που να ειναι εκπαιδευμενος να ανεβαινει στην πλατη του φυλακα του και να τον πηγαινει τσαρκα!!
![]() 2.αναζητουνται ζωικα σπιτια για ανοιγματα δομησης σε περιοχη κηπων!! ![]() 3.αναζητηται ξεσκονηστηρι... ![]() 4.αναζητουνται ξεδιπλουμενα κλουβια !!! ![]() και επειδη διατελω υπο αιχμαλωτη αναπαραγωγη, καποιος να με βοηθησει ? ![]() μηπως θαπρεπε να τα εβαζα ξεχωριστα και απο κατω ενα poll, που ο καθενας να μας λεει τι εννοει ο...νταλαρας??? ![]() για να καταλαβετε, ο εις εκ των-...συγγραφεα δε θα το λεγα με τιποτα, μαλλον θα τολεγα αποτυ-χεσαντων μεταφραστων (αυτο καλο μου ακουγεται)-, ηταν ο συλληψας την αμιμητη και ανομολογητη εκεινη ιστορικη φραση, ποσο νταλαρ...εεε λαθος, οτι καποιοι ειναι ενυδρεια χωρις καπακια!! ![]() και φυσικα αυτο αγαπητα μου παιδια ΔΕΝ ηταν μεταφρασμενο, εχετε το λογο μου. ![]() το ειπε με καμαρι, και μαλιστα το ανεφωνησεν δις!! ![]() ![]() μονη διαφορα οτι το πρωτο σετακι απο καπακια ηταν 6, αλλα μετα απο μια φοβερα δυσκολη συσκεψη με τον εαυτο του, ανεφωνησεν ως νεος πιλατος!! ![]() αααααααααντε ρε...6....λαθος, 5 ενυδρεια χωρις καπακια εισαστε !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() στο θεμα μας παλι. χαρηκε τοσο πολυ η <ποιοτικη ομαδα>, που μαζευτηκαν ολοι οι ... το εικονακι ρε ρουφιανε αχαρ, απο κατω και εκαναν αυτα τα πανεξυπνα και πρωτυπα σχολια που κανουν ολοι οι κλακαδοροι !!! ![]() ![]() χαρα πουκαναααααααανννν, ![]() ηθελα ναξερα, πραγματικα δηλαδη, πως ακομη δεν εχουν μαζεψει γιαουρτακια και να πραξουν τα δεοντα ![]() μια και ο νομος 4000 δεν ισχυει πια, ηταν χουντικος, χουντικος οπως λεμε <Ο αγων μου> ![]() που εναγωνιως καποιοι εδιναν γη και υδωρ ( αρε δασκαλε παλι σε θυμηθηκα) να το βρουν και να το διαβασουν, και να ακολουθησουν και τις δημοκρατικες του συμβουλες!! ![]() ποιο παιδακι αντιμιλησε??? ![]() κοψιμο τη γλωσσα!! ![]() ποιος μοντερεητορ μας εκανε ρομπα??? ![]() σβησιμο το ποστ!!! ![]() ποιος δεν μας απεκαλεσε ΓΙΕς ΜΑΣΤΕΡ?? ![]() ![]() την αγουσα στα αποδυτηρια !!! ![]() θετε κιαλλα ??? ![]() αφηστε θα παει μακρυα το ποστ...θα σας πω αρκετα!! ![]() οπως ειπε και ο φανταστικος μας προεδρας, ![]() ενας μεσος νους θα εριχνε μια ματια να δει τι σκατα εβγαλε απο τη μεταφραση (εδω γελανε). ![]() ενας παλι μεσος νους που ξερει την Ελληνικη γλωσσα, δεν θα ανεβαζε αυτο το αισχος απο συντακτικο και νοημα σε pdf, για να κυκλοφορησει στο διαδικτυο. ![]() αντιθετα ενας που διαθετει αυτο το μυαλο (iq ραδικιου) ![]() ![]() -θα το εκανε μετα χαρας, αρκει να εδειχνε σε καποιους κλακαδορους του οτι ειναι εργατης και εφτυσε αιμα να το γραψει! ![]() δυστυχως ομως για τους χομπιστες, πολλοι θα το διαβασουν και θα χαλασουν τη φαια τους ουσια, προσπαθωντας να ερμηνευσουν τι θελει να πει ο νταλαρας που το γραψε!! ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |