|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί η μετάφραση του άρθρου να είναι για γέλια (για κλάματα θα έλεγα), αλλά τέτοιου είδους "δουλειές" δυστυχώς πάνε το χόμπι μας πίσω... πολύ πίσω.
Είναι ολοφάνερο ότι κάποια πράγματα γίνονται μόνο και μόνο για να φαίνεται ότι "κάτι κινείται" χωρίς όμως να πέφτει βάρος εκεί που πρέπει... δηλαδή στην ουσία και το πως θα πάει το χόμπι μπροστά. |
|
||||
|
||||
![]()
Μα ολα δεν γινονται για το καλο του....... (το ξεχασαμε πια...)
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
1.αναζητηται ρινοκερας που να ειναι εκπαιδευμενος να ανεβαινει στην πλατη του φυλακα του και να τον πηγαινει τσαρκα!!
![]() 2.αναζητουνται ζωικα σπιτια για ανοιγματα δομησης σε περιοχη κηπων!! ![]() 3.αναζητηται ξεσκονηστηρι... ![]() 4.αναζητουνται ξεδιπλουμενα κλουβια !!! ![]() και επειδη διατελω υπο αιχμαλωτη αναπαραγωγη, καποιος να με βοηθησει ? ![]() μηπως θαπρεπε να τα εβαζα ξεχωριστα και απο κατω ενα poll, που ο καθενας να μας λεει τι εννοει ο...νταλαρας??? ![]() για να καταλαβετε, ο εις εκ των-...συγγραφεα δε θα το λεγα με τιποτα, μαλλον θα τολεγα αποτυ-χεσαντων μεταφραστων (αυτο καλο μου ακουγεται)-, ηταν ο συλληψας την αμιμητη και ανομολογητη εκεινη ιστορικη φραση, ποσο νταλαρ...εεε λαθος, οτι καποιοι ειναι ενυδρεια χωρις καπακια!! ![]() και φυσικα αυτο αγαπητα μου παιδια ΔΕΝ ηταν μεταφρασμενο, εχετε το λογο μου. ![]() το ειπε με καμαρι, και μαλιστα το ανεφωνησεν δις!! ![]() ![]() μονη διαφορα οτι το πρωτο σετακι απο καπακια ηταν 6, αλλα μετα απο μια φοβερα δυσκολη συσκεψη με τον εαυτο του, ανεφωνησεν ως νεος πιλατος!! ![]() αααααααααντε ρε...6....λαθος, 5 ενυδρεια χωρις καπακια εισαστε !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() στο θεμα μας παλι. χαρηκε τοσο πολυ η <ποιοτικη ομαδα>, που μαζευτηκαν ολοι οι ... το εικονακι ρε ρουφιανε αχαρ, απο κατω και εκαναν αυτα τα πανεξυπνα και πρωτυπα σχολια που κανουν ολοι οι κλακαδοροι !!! ![]() ![]() χαρα πουκαναααααααανννν, ![]() ηθελα ναξερα, πραγματικα δηλαδη, πως ακομη δεν εχουν μαζεψει γιαουρτακια και να πραξουν τα δεοντα ![]() μια και ο νομος 4000 δεν ισχυει πια, ηταν χουντικος, χουντικος οπως λεμε <Ο αγων μου> ![]() που εναγωνιως καποιοι εδιναν γη και υδωρ ( αρε δασκαλε παλι σε θυμηθηκα) να το βρουν και να το διαβασουν, και να ακολουθησουν και τις δημοκρατικες του συμβουλες!! ![]() ποιο παιδακι αντιμιλησε??? ![]() κοψιμο τη γλωσσα!! ![]() ποιος μοντερεητορ μας εκανε ρομπα??? ![]() σβησιμο το ποστ!!! ![]() ποιος δεν μας απεκαλεσε ΓΙΕς ΜΑΣΤΕΡ?? ![]() ![]() την αγουσα στα αποδυτηρια !!! ![]() θετε κιαλλα ??? ![]() αφηστε θα παει μακρυα το ποστ...θα σας πω αρκετα!! ![]() οπως ειπε και ο φανταστικος μας προεδρας, ![]() ενας μεσος νους θα εριχνε μια ματια να δει τι σκατα εβγαλε απο τη μεταφραση (εδω γελανε). ![]() ενας παλι μεσος νους που ξερει την Ελληνικη γλωσσα, δεν θα ανεβαζε αυτο το αισχος απο συντακτικο και νοημα σε pdf, για να κυκλοφορησει στο διαδικτυο. ![]() αντιθετα ενας που διαθετει αυτο το μυαλο (iq ραδικιου) ![]() ![]() -θα το εκανε μετα χαρας, αρκει να εδειχνε σε καποιους κλακαδορους του οτι ειναι εργατης και εφτυσε αιμα να το γραψει! ![]() δυστυχως ομως για τους χομπιστες, πολλοι θα το διαβασουν και θα χαλασουν τη φαια τους ουσια, προσπαθωντας να ερμηνευσουν τι θελει να πει ο νταλαρας που το γραψε!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι να πει κανεις......εγω παντως (γιατι με τρωει το χερι μου)
θα το εβαζα το συγκεκριμενο ποστ (αυτο που γραφουμε τωρα ) στην απεναντι παραλια γιατι υπαρχουν πολλοι παραθεριστες (απο την απενατι παντα παραλια ) που εχουν αποριες τι εννοει ο ποιητης ..... ![]() ![]() αλλα εχω κοντα τα χερια μου γιατι δεν με αφηνει ο νονος....... ασε που να το το δειτε θα πεσουν τα "μαγικα" και θα εξαφανιστει ή θα γινει modify αυτο και αλλα αρθρα .............. παντα για το καλο......... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να δούμε.....ας παίξουμε ένα παιχνιδάκι ...θέλετε παιδάκια ;;
Ελάτε όλοι μαζί...καθήστε κοντά. Ωραίαααααααα Έτοιμοι ;;; Πάμε λοιπον και καλή σας διασκέδαση : 1) πάμε εδώ : http://trans.otenet.gr/systran/box 2) επιλέγουμε ένα αγγλικό κείμενο από αυτά που παραθέτει πάνω ο Τόλης. Ας πούμε....αυτό : The exotic animals were crowd pleasers - they drew visitors from Vienna and its surroundings, along with many foreign guests into the Imperial menagerie 3) αντιγραφή-επικόλληση (copy-paste εις την βαρβαρικήν) στο πλαίσιο του systran (Εισαγωγή κειμένου ή διεύθυνσης ιστοσελίδας) TΣΟΥΠ....το βάλαμε ; Ωραίααααααα 4) Πατάμε το μαγικό κουμπάκι "Επεξεργασία" αφού βεβαιωθούμε ότι η επιλογή ειναι για μετάφραση από τα Αγγλικά στα Ελληνικά 5) 'Ετοιμοι ;;; ΠΑΜΕ !!! 6) Ας διαβάσουμε το αποτέλεσμα : Τα εξωτικά ζώα ήταν pleasers πλήθους - έσυραν τους επισκέπτες από τη Βιέννη και τα περίχωρά του, μαζί με πολλούς ξένους φιλοξενουμένους στο αυτοκρατορικό θηριοτροφείο Πω πω...τι βλέπουν τα ματάκια μου. Καλέ ....πλάκα έχει....ας κάνω άλλο ένα. Αυτό : The facility consisted of 12 enclosures with equally sized animal houses along with an administrative/technical building opening into a garden area Και ΤΣΟΥΠ : Η δυνατότητα αποτελέσθηκε από 12 συνημμένα με τα εξίσου μεγέθους ζωικά σπίτια μαζί με ένα διοικητικό/τεχνικό άνοιγμα οικοδόμησης σε μια περιοχή κήπωνΒρε αει στο καλό...γελάσαμε και σήμερα. Πάρτο και στα Γαλλικά πρόεδρε : Le service s'est composé de 12 clôtures avec également a classé les étables avec ouverture administrative/technique de bâtiment dans un secteur de jardin Και στα Γερμανικά (για τα φασιστοειδή): Der Service bestand aus 12 Einschließungen mit gleichmäßig sortierte Ställe zusammen mit einer administrativen/technischen Gebäudeöffnung in einen Gartenbereich Και στα Ιταλικά : La funzione ha consistito di 12 recinzioni con ugualmente ha graduato le stalle secondo la misura con apertura amministrativa/tecnica della costruzione in una zona del giardino Kαι στα Ισπανικά : La facilidad consistió en 12 recintos con igualmente clasificó los establos junto con una abertura administrativa/técnica del edificio en un área del jardín Και στα Ρώσικα : Средство consist of 12 приложения с равн определило размер животные дома вместе с управленческим/технически отверстием здания в зону сада Και στα Ολλανδικά :De faciliteit bestond uit 12 bijlagen met even met maat dierenhuizen samen met het administratieve/technische de bouw openen in een tuingebied Και στα Πορτογαλικά : A facilidade consistiu em 12 cercos com ingualmente fêz sob medida as casas animais junto com abertura administrativa/técnica do edifício em uma área do jardim Είδατε πόσες γλώσσες μιλάω βρε ;;; Αφιερωμένο...στους φίλους μου...τους απέναντι...με πολύ μεγάλη δόση χιούμορ ! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιωργο εχω μεινει αφωνος απο τις γνωσεις και την πολυγλωσσια σου .....
ευγε σου αξιζουν πολλα βραβεια ..... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρε καρνταση ,
μενω αναυδας με την επιστημονικη σου καρτιση. αλλα για μεταφρασε μου αυτο... εις την κορεατικήν ειναι !!! 나를 당신은 당신이 인 합계 dalaras를 취급한다 ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
H κάρτιση μου δεν μπορεί να σε βοηθήσει φίλε μου.
Τα πτυχία μου...τα βραβεία και τα παράσημα μου δεν είναι αρκετά. Διότι το systran μου δεν βγάζει μεταφράσεις Ασιατικών γλωσσών καθότι μάλλον μου λείπουν οι γραμματοσειρές ! Αν κάποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει...τώρα που σας έμαθα το παιχνίδι...βουρ ! Εγώ φτάνει...δεν περιγράφω άλλο...και μέχρι την επόμενη πρόκληση...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |