|
|
||||
|
||||
![]()
Και το ρεύμα να έπεσε είναι τόσο μεγάλη πιστεύετε η μεταβολή της θερμοκρασίας τέτοια εποχή? Θέλω να πω δεν νομίζω να έπεσε το ρεύμα για όλη την ημέρα αλλά ίσως για κάποιες ώρες και επειδή δεν έχουμε βαρύ χειμώνα πιστεύω οτι η θερμοκρασία δεν μεταβλήθηκε τόσο πολύ που να απέφερε το μοιραίο?!
![]() Υ.Γ. Ακόμη και στην όμορφη Κύπρο που από όσο γνωρίζω είναι καλύτερο (θερμότερο) το κλίμα!
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 27-04-06 στις 08:26 |
|
|||
|
|||
![]()
ναι το ξερω
λετε να ειχαν τιποτα οι αρτεμιες? αν και πολυ κουφο μου ακουγετε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω να είχαν κάτι οι αρτέμιες μου φαίνετε πολύ δύσκολο! Σαν τι να είχαν?
|
|||
|
|||
![]()
ξερω και εγω ?!?!?!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω κι εγω,δε νομιζω να ειχαν κατι οι αρτεμιες.τωρα το να μη λειτουργουσε ο θερμοστατης...τα μωρα ειναι παρα πολυ ευαισθητα σ'αυτη την ηλικια,ακομα και μικρες αλλαγες της θερμοκρασιας μπορει να τα επηρεασουν.αλλα και να επεσε το ρευμα,για ποσο θα ηταν αυτο?δε θα το ειχες παρει ειδηση?
|
|||
|
|||
![]()
ναι μαλλον θα το επαιρνα
υπαρχει περιπτωσει επειδη οι γονεις ηταν αδελφια να ηταν αδυναμα τα παιδια τους ? |
|
||||
|
||||
![]()
οχι,ολες οι επιλεκτικες αναπαραγωγες γινονται μεταξυ αδερφων,μητερας-γιου,πατερα-κορης κτλ
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |