|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως ομως ειναι πολλα για το 15λιτρο?μετα τον πρωτο μηνα,βλεποντας και ποσα εχουν ζησει μεχρι τοτε μπορεις να κανεις αφοβα αλλαγη
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στην πρώτη μου αναπαραγωγή σε 15λιτρο κατάφερα να σώσω οκτώ από αυτά! βέβαια ήμουν (και είμαι) τελείως άπειρος και πιστεύω οτι αυτό έπαιξε πρωταρχικό ρόλο. Πάντος μια καλή λύση είναι μετά από δεκα περίπου μέρες να βάλεις ένα φίλτρο ή σπόγγου ή σαν αυτό >
Υ.Γ. Το οποίο το τυλίγεις με τούλι για να μην μπαίνουν μέσα τα μικρά και είναι δοκιμασμένο, το χρησιμοποίησα και στην δευτερη αναπαραγωγή με απόλυτη επιτυχία βέβαια σε μεγαλύτερο ενυδρείο.
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 27-04-06 στις 08:39 |
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον μετα απο τις προτροπες σας σημερα εγινε η μεταφορα. Τωρα ειναι σε ενα 40λιτρο. Αν και πιστευω οτι δεν υπηρχε λογος για μeταφορα αφου ειναι ηδη 4 εβδομαδων και σε λιγο θα ειναι "κανονικα" ψαρια και θα μπορουν να μπουν στο κοινονικο με τα αλλα bettas. Αυριο θα ενημερωσω για τυχων απωλειες αν υπαρχουν.
|
|
||||
|
||||
![]()
στο κοινωνικο τι bettas εχεις?
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα λαθος διατυπωση. Ολα ειναι betta splendens.Σε 100 λiτρα εχω 2 royal blue HM f, 1 red cambodian VT f, 2 red CT f, 2 red-black VT f ενα royal blue HM m. Kαι ευελπιστω οτι θα μεγαλωσει το συνολο με 5-6 πλακατ f ακομα!!!!{ετσι δεν ειναι?}
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απλα προσεξε τα λιγο τις πρωτες μερες μηπως εχουν προβλημα τα μικρα με τα μεγαλυτερα,εγω βασικα ποτε δεν καταφερα να κρατησω μαζι θηλυκες απο διαφορετικες γεννες χωρις προβλημα...
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπον... εχουμε και λεμε, απο την μεταφορα στο μεγαλο δεν ειχαμε απωλειες. Τα μωρα ειναι εκλεισαν μηνα πριν απο 3 μερες. Εχουν αρχισει να χρωματιζονται σε μπλε και αν δεν κανω λαθος υπαρχουν και μερικα λευκα{τουλαχιστον μεχρι τωρα} Φωτο σε λιγες μερες
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΟΝΟΜΑΤΟΛΟΓΙΑ FRESH WATER | nkarvounis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 20-12-02 10:41 |