|
|
||||
|
||||
![]()
Η αρίθμηση πανω στον controler ειναι απο το 1 μέχρι το 12? ή μέχρι το 11?
Το νουμερο 3 υπάρχει? |
|
|||
|
|||
![]()
Ελα το Σάββατο στη συνάντηση του συλλόγου και φέρε και τον controller.
Θα στα εξηγήσω όλα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Liolios : 27-04-06 στις 12:23 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι να εξηγήσει ;
Φως φανάρι είναι όλα ! Φαίνεται ξεκάθαρα ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγώ το είδα και έμπειξα το κλάμα.... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Πλήρες σύστημα ελέγχου γιά το ενυδρείο μου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη netblues : 27-04-06 στις 15:33 |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια.. Το καταλληλο σπιτι για ενα aquarium computer..
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οταν πήρα το "εν λόγω", μου είπε ένας καλός κυριούλης από το μαγαζί δυο πραγματάκια, που βέβαια επειδή με αυτά τα διαβόλια δεν έχω ΚΑΘΟΛΟΥ καλή σχέση, δεν είμαι και πολύ σίγουρη ότι το έχω πιάσει σωστά. Το μόνο σίγουρο ,είναι ότι στις υποδοχές 8 & 10 (σύμφωνα με το σχέδιο στο εγχειρίδιο που φαίνεται και στη φωτό), μπαίνει ο σένσορας, και στις 6 & 7 το καλώδιο που μπαίνει στην πρίζα. Μέχρι εδώ καλά. Τους jaeger είναι που δεν είμαι σίγουρη ότι έχω πιάσει σωστά πως στο καλό θα τους βάλω. Αυτός μου είπε ότι στις υποδ. 1&2 θα βάλω τον έναν, και στις 4&5 τον δεύτερο. Στο σχεδιάκι στη φωτογραφία, έχω κάνει σύμφωνα με αυτά που έπιασα, πως θα έκανα (θεωρητικά βέβαια, μην καούμε και ζωντανοί) τη σύνδεση. Και μάλιστα αν βοηθάει, το εχγειρίδιο δίπλα στο σχέδιο έχει τις εξής πληροφορίες: 1-2 N.c. regulator 1 relay output (OUT1) 1-3 N.O. regulator 1 relay output (OUT1) 4-5 N.O. regulator 2 relay output (OUT2) 6-7 pOWer supply 3VA max (230version) 8-10 Probe 1 input (regulator) Pb1 Καλά το κατάλαβα, ή θα ακούσετε στις ειδήσεις για εμπρισμό στον Αλιμο????? Υ.Γ. το κουτάκι με τις βουλίτσες , που με πολύ τέχνη έχω σχεδιάσει ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη CASPER : 27-04-06 στις 16:07 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το σχεδιο σου μεταξυ αλλων κανει και ΜΠΑΜ....
![]() ![]() ΜΗΝ το βαλεις στη μπριζα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Δε θα το έβαζα βέβαια πριν πάρω το Ο.Κ. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχει τρεις εξόδους.
Δύο ΝΟ (σε ηρεμία ανοιχτές) και μια NC (σε ηρεμία κλειστή). ΝC = όταν πάρει εντολή ανοίγει ΝΟ = όταν πάρει εντολή κλείνει 8-10 το αισθητήριο - ΣΩΣΤΑ 6-7 ρεύμα - ΣΩΣΤΑ Μέχρι εδώ ξέρω...(αν δεν κάνω λάθος)...από εδώ και πέρα ας αναλάβει ο επόμενος. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και πάλι
Είμαι ακόμα ζωντανή, και χωρίς εγκάυματα... ![]() Μετά από τις οδηγίες του Δημήτρη, έγινε το θάυμα .... κατάλαβα πως να το συνδέσω !!! ![]() Επειδή όμως, όπως εξήγησα και στον ίδιο, έχω τόση σχέση με αυτά τα πράγματα που για μένα το "θηλυκό φις" είναι αυτό που είναι ψηλό, ξανθό και φοράει τακούνια ![]() Αντε... το πέτυχα επιτέλους? |
|
||||
|
||||
![]()
Σκέψου την ανατομία του ανδρικού και του γυναικείου σώματος και ποιό μπαίνει μέσα σε τι !!!!
'Αντε πια...τι λέμε απογευματιάτικα !!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|