|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αν εχω ενα μπουκαλι και η τρυπα ειναι στο καπακι δεν θα υπαρχει προβλημα ετσι δεν ειναι δεν πιστευω να χρειαζεται να κοψω το μπουκαλι.ποσο μεγαλωνουν?αν τους βαζω τροφη θα την τρωνε με την τοση κινηση του νερου?το περιεργο ειναι οι πρωτες πως ζουν ακομα χωρις οξυγονο?
|
|
||||
|
||||
![]()
ειλικρινα δεν εχω ιδεα πως ζουν οι πρωτες......χρειαζονται δυο τρυπες στο καπακι,μια για το σωληνακι που φερνει αερα απο την αεραντλια κι ενα αλλο κοντο που δεν μπαινει μεσα στο νερο.
τροφη εννοεις για τις αρτεμιες?αν παρεις το ειδικο γι'αυτες αλατι περιεχει μεσα και τροφη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οι αρτεμιες ειναι σε σακουλακια που ηδη περιεχουν αλατι αρα ισως και τροφη.
θα βγαλω φωτο απο τις πρωτες για το που τις εχω και αν βγαινουν καθαρα και το ποσο εχουν μεγαλωσει. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμπαθατε με αλλα σε οσες συσκευασιες αρτεμιες με αλατι εχω δει δεν εχει τροφή.
Εξαλλου δεν εχει νοημα.., αφου ταιζουμε τις αρτεμιες μολις σκασουν.. Τροφη για αρτεμιες υπαρχει, αλλα μαζι με αλατι??? Ειστε σιγουροι? |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει και να μην υπαρχει τροφη.βγαινουν τοσες πολλες που ειναι υπεραρκετες για αρκετο καιρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
το αλατι της εχει και τροφη για αρτεμιες,θα το κοιταξω αργοτερα για να σας πω με βεβαιοτητα τι ακριβως,αν θυμαμαι ομως καλα ειναι μικροφυκη
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
D.I.Y. Αποκελυφοποίηση κύστεων (παραγωγή) Artemia | arosa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 29-03-05 17:00 |
artemia αναπαραγωγη | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 22-03-05 16:01 |
ΚΑΛΙΕΡΓΕΙΑ ARTEMIA...ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ!!! | GIWRGOS | Bettas | 2 | 15-03-05 21:27 |
Artemia | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 02-10-04 01:06 |
Καλιεργεια Artemia salina | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 20-12-03 02:52 |