|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.
Γιωργο, ο Νικος ειναι που θελάμε να στειλουμε εκεινο τον ιπποκαμπο απο θεσσαλονικη, εκει χαμο?!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ προσεγμενο ενυδρειο (και το σκιμμερ που φαινεται δεν πρεπει να επιρρεαζει, αφου θα μπορουσε να το κρυψει και να μην φαινεται στην φωτογραφια.)
![]() Μπραβο!!! |
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο
![]() οταν μεγαλωσω θα κανω και εγω ενα reef !!!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χάλια, αηδία......ξέρω ένα καλό μέρος να το πετάξεις (στο σπίτι μου
![]() Όποιος άλλος έχει τέτοιες αηδίες να ξεφορτωθεί να μου στείλει πμ. αναλαμβάνω τα μεταφορικά.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο είναι υπέροχο είναι πολύ καλό.Συγχαρητήρια.
Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]()
Ρε κοίτα που θα μπω για τα καλά στην πρίζα και θα φτιάξω και όγδο ενυδρείο στο σπίτι θα με διώξει ο σπιτονοικοκύρης !!!!! Παιδιά σώστε μεεεεεε
Πολύ ωραίο ενυδρείο. Με τις γνώσεις σας εδώ πιστεύω όταν το πάρω απόφαση (οχι μη) να το σχεδιάσω με την βοήθειά σας καλύτερα γιατί και εμένα δεν μου αρέσει να φαίνετε τίποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Τον σπιτονοικοκύρη θα τον βολέψει γιατί σιγά σιγά τα ενυδρεία θα γίνουν ένα. Οσο για τον εξοπλισμό που φαίνεται πίστεψέμε όταν ασχοληθείς υπάρχουν μηχανήματα που κάνεις καιρό να τα αποκτήσεις ενώ είναι απαραίτητα και όταν έρθουν τα θες πάνω στο τραπεζάκι στο σαλόνι.
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
NATURAL REEF AQUARIUMS - John H. Tullock | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 27-01-14 15:01 |
Sites για reef | george hmmy | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 10-09-05 10:09 |
THE CORAL REEF AQUARIUM - Ron Shimek | ninikos58 | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 0 | 31-10-04 22:43 |
Marine & Reef: Τα πρώτα μας βήματα | Tolis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 0 | 14-12-02 04:23 |