|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το συγκεκριμένο εχει πτερύγιο στην πλάτη του, απλά ειναι μικρό, αλλα αναλογικό με το υπόλοιπο σώμα του. Η αισθηση που μου δινει, ειναι οτι επειδη ειναι κοντουλι και χοντρουλι, δεν μπορει να σπασει καλα το κορμι του για να κολυμπησει. Μήπως λέω κάτι λάθος? |
|
||||
|
||||
![]()
Τότε το χρυσόψαρό σου είναι oranda. Αυτό το είδος προέρχεται από διασταύρωση lionhead με veiltail. Αποτέλεσμα να έχει τα χαρακτηριστικά του σώματος του veiltail (κοντόχοντρο σώμα με ραχιαίο πτερύγιο και ουρά σε σχήμα βέλους) και το χαρακτηριστικό επίσης σκουφάκι του lionhead. Μέχρι να φτάσει τα δύο χρόνια ηλικίας του, το σκουφάκι δεν αναπτύσσεται περισσότερο. Θέλει λίγη προσοχή, όπως και το lionhead...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάντος κάποτε το αναζητούσα και εγώ όταν διάβασα τα προβλήματα που έχει σταμάτησα να το ψάχνω και κατέληξα στα απλά χρυσόψαρα.
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ![]() ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 20-04-06 στις 11:50 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοκκινίλα. | andreasp | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 4 | 09-12-05 17:32 |
ΕΠΕΙΓΟΝ χρυσοψαρο ενυδρειου φιλοξενουμενο | manoula | Χρυσόψαρα | 10 | 16-08-05 18:41 |