|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρίο μου ειναι 300 λίτρα, η παροχή διοξειδίου είναι της revival, και με 65 περίπου φυσαλίδες το λεπτό, έχω ΡΗ 6,9 με 7 και ΚΗ 6 (το ΡΗ μου χωρίς διοξείδιο είναι περίπου 7,3 με 7,4). Με την αεραντλία κάνω... κακό στην όλη ιστορία? Καλόν θα ήταν δηλαδή να μήν έχω αεραντλία? |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο που εμαθα μεχρι τωρα ειναι οτι διοξειδιο,και αεραντλια ειναι τελειως αντιθετα....την αεραντλια,εγω προσωπικα την χρησιμοποιω,οταν εχω καποια αρρωστεια(φτου-φτου),και παραλληλα τις βραδινες ωρες εμπλουτιζω με οξυγονο το ενυδρειο....τωρα εσυ αν την χρησιμοποιεις για καλλοπιστικους λογους...ε τοτε ξηλωστη....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
... μέχρι εκεί ξερω.... Παράθεση:
Την παροχή την ελέγχω προς το παρόν απλά μετρώντας συχνά το ΡΗ μου (που μέχρι στιγμής είναι σταθερό). Η αεραντλία απλώς δε χρειάζεται, ή ΔΕΝ πρέπει να την έχω σε λειτουργία??? |
|
||||
|
||||
![]()
δεν χρειαζεται...τι να πω αλλο...με εξαντλησες......
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ασε δε, που δε μου είπες "δε χρειάζεται". Μου είπες να την ξηλώσω. Αν κάνει κακό προσπαθώ να καταλάβω η έρμη γκρρρρρρρρ............ Το "δε χρειάζεται" σημαίνει ότι την έχω δεν την έχω, εί....ναι το ίδιο!!!! Τελικά πειράζει ή δεν πειράζει να την έχω????????? |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=klaz.την αεραντλια,εγω προσωπικα την χρησιμοποιω,οταν εχω καποια αρρωστεια(φτου-φτου),και παραλληλα τις βραδινες ωρες εμπλουτιζω με οξυγονο το ενυδρειο....[/quote]αμααααααννννν.......την χρειαζεσαι σε συγκεκριμενες περιπτωσεις,οπως η παραπανω για παραδειγμα.μην την πεταξεις,κρατησε την,βαλτη σε ενα συρταρι,παροπλισε την,καντην οτι θελεις...ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΩ.........
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλή σου νύχτα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Είσαι η πρώτη που κατάφερε να "στείλει" τον κλάζ για ![]() Μην αναφέρεις πάλι την λέξη αεραντλία ή παράγωγο της πλζζζζζ Μην..... μας τον ξυπνήσεις ![]() Lasal |
|
||||
|
||||
![]()
Πάτησες την ευαίσθητη χορδή του forum....δες εδώ πριν 1,5 χρόνο.
http://www.greekaquarist.com/vb/showthread.php?t=6701 πιο πολύ μου άρεσε η απάντηση του Takis που δεν είχε πλεον όρεξη να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας..."Ας έλεγε" Πάντως έχουν όλοι δίκιο. Όποτε λοιπόν θέλουμε να ξεσηκώσουμε αντιδράσεις, αντί να φωνάζουμε όπως ο Πανούσης " Νταλάρα Νταλάρα Νταλάρα", εμείς θα φωνάζουμε "Αεραντλία Αεραντλία Αεραντλία". ![]() Λες στον πόλεμο του 40 να μην φώναζαν αέρα και να φώναζαν κάτι σαν ΑΕΡΑΝΤΛΙΑ!!!!! ![]() Δεν το συνεχίζω...μάλλον το παρατράβηξα.....ή όχι ακόμα?????? ![]()
Με σεβασμό Αντώνης Κοινωνικό ενυδρείο Νότιας Αμερικής 120 lt Κοινωνικό ενυδρείο Ζωοτόκα 75 lt Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Archon : 14-04-06 στις 10:14 |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μαριλένα μου την αεραντλία (σιγά σιγά να μην μας ξυπνήσει ο Κλάζ
![]() ![]() ![]() Φιλικά Ιορδάνης. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις κοντρολερ ; Πως ελεγχεις την παροχη ;
Πρεπει να εχεις CO2 αναμεσα στο 18 και στο 29. Ενταξει εισαι. Αεραντλια ... δεν χρειαζεται. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πόσο απαραίτητη είναι η αεραντλία | Archon | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 19-11-04 23:18 |