|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω τι γλώσσα μιλάτε εσείς εδώ μέσα,πάντως η δουλειά του "πολύχρωμου" είναι φοβερή!
Μιά εικόνα ίσον 1000 λέξεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο φιλε ωραιο το ενυδρειο σου
|
|
||||
|
||||
![]()
μονο που το βλεπω κουραζομαι....... Αντε ρε βαλτε κανα ψαρι που μου γινατε ολοι μποσταναδες......
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο ρε κάφρε πολύ ωραίο το ενυδρείο σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Black beauty
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παιδιά σας ευκαριστώ όλους! Η χώρα σας είναι πουλί φιλοξένη... Η αλήθεια είναι οτι ήμουν μαύρο, αλλά εδώ και 2 χρόνια μάυρισα πιο πουλί απο τις Τ5 όταν σύκωνα το καπάκι για να κλαδέψω και να φυτέψω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Πραγματικά είναι πολύ ωραίο (μου έδωσε ιδέες) ! ! ! Λίγο άλγη την έχει πάντως προλαβέ την και μετά .....
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 20-06-06 στις 13:49 |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ωρε μαυρε .... αστους να λενε
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
O sifo το είδε 2 μέρες μετά απο τη φωτογράφιση και μπορεί να σας πεί... ![]() Πιάνει μόνο λίγη spotted η οποία καθαρίζεται κάθε 2 βδομάδες... ...άλλωστε στο φυτεμένο είναι τόσο λεπτές οι ισορροπίες που είναι σχεδόν αδύνατο να μην υπάρχει έστω και ένα είδος άλγης, έστω και σε ελάχιστη ποσότητα...!!! ¶λλωστε φυτεμένο χωρίς άλγη = θαλασσινό χωρίς αλάτι... ![]() Όσο για το λαμόγιο τον Αμάνο, θα τον ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τώρα αν είναι να στεναχωρηθούμε . . . ζητώ συγνώμη. Μια και είπες για τον Amano δεν πουλάει μούρη γιατί έχει 'σωστά' φυτά αλλά και για άλλους λόγους.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |