|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Δεν ξέρω τί τρώνε τα δικά σου και κάνουν κωλοτούμπες, συγχρονισμένη κολύμβηση κλπ, πάντως τα δικά μου "απλά υπάρχουν" και τρώνε άλγη... Όπως είπε και ο Takis, "ειναι πολυ βολικοι κατοικοι του ενυδρειου, χωρις πολλες απαιτησεις"... Τώρα για το "χωρις πολλες απαιτησεις", δεν είμαι και πολύ σίγουρος... ίσως αν τα παρατηρήσω περισσότερο, μπορεί να βρώ κάποιο ενδιαφέρον... και... 8.40 το ένα??? ΚΛΕΦΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!
|
||||
|
||||
![]()
οριστε ενα βιντεο με τα οτο που κανουνε αυτα που ελεγα
![]() πατε στον φακελο aqua http://briefcase.pathfinder.gr/view/petroup
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]()
Οι οτοκινκλοι σου φαίνονται πολύ..... ευτυχισμένοι στο ενυδρείο τους!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περα απο ολα αυτά, με 8.40 το κομματι ειναι να ΜΗΝ ειναι ενδιαφερον ψάρι??
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τσιμπησανε οι οττος...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πλακα κανετε ; |
|
||||
|
||||
![]()
νταξειιι ρεεεεεεεεεεεεεε μην βαρατε :P
![]()
Carrefour 120 L 4 Pterophyllum Scalare Cayman 80 Scenic Professional 150 λιτρα Φυτεμενο DIY 5L Co2 DIY moonlight 2 Pterophyllum Scalare, 9 Cardinal Tetra, 2 Ottocinclus Affinis, 2 Crossocheilus siamensis |
|
|||
|
|||
![]()
Το συγκεκριμενο καταστημα διαθετει προς πωληση και C.frontosa 4-5 εκ. στην εξαιρετικη τιμη των 113 ευρω μονο,για οσους προλαβουν...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|