|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
θα προσθεσω και εγω....Z Jižní spojky:
sjedete na dálnici Brno, Vídeň po pravé straně uvidíte OBI ihned znovu sjedete prvním sjezdem na Chodov, Spořilov budete se držet stále vpravo podjedete Brněnskou dálnici D1 pojedete stále rovně až na velký kruhový objezd. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Όσο για το χαλάκι απο Java Moss, κανονίκα τέλει ντιχτάκι και πιάσιμο... Εμείς στο πατρίδα μου όμως, βάζουμε Echinodorus Tenellus το οποίο επειδή επιντί ντεν πιανει πουλί καλά, το κρισιμοποιούμε σαν "βάση" γκια να πιαστεί η Java Moss. Κάθε τόσο δε, την κλαδεύουμε και την ζουμπάμε με ένα ακόντιο γκια να μπει πιο μέσα στο καλίκι!!! |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Μαύρος]Klaz, ευκαριστο πουλί για τα καλά σου λόγια!
![]() quote]ολα καλα,αλλα οχι και πουλι...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ax Μαυρε μου Αποστολε... πολυ ωραιο το ενυδρειο σου..
Αλλα βρε παιδι μου.. εγω ασπρο σε θυμομουν.. τι επαθες στην πορεια και μαυρισες?? ΕΕΕΕ??? ΟΕΟ?? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν ηξερα οτι μιλας και τσεχικα........μπραβο......
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
εγκο περδεφτηκα πιος ειναι μαβρος και πιος από στολος?
Πάντως ακόμα και εσκιμώου να ήταν το ενυδρείο είναι τέλειο!!! Κανένα κλάδεμα περισσεύει? ΣΚ θα είμαι στην ακτή ελεφαντοστού για δουλειά ![]() Θεόφιλος |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος ιδιοκτήτης ενυδρείου με μονομάχο. | hellenicsun | Bettas | 37 | 29-01-06 01:49 |
Νέος!!! Ενυδρείο Juwel Vision 180 - Σχόλια? Τιμές :-( | pdrake | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 11-10-03 21:55 |