|
|
|||
|
|||
![]()
Τα διάβασα και είναι πολύ κατατοπιστικά αλλά και περιοριστικά. Από το ενυδρείο των 23 λτ πήγα στα 225 λτ και πίστευα θα βάλω σχεδόν ότι θέλω και βλέπω ότι τελικά και πάλι περιορισμένος είμαι, το θέμα όμως είναι να βάλω κάτι που να μου αρέσει αλλά να μην δημιουργεί και πολλά προβλήματα έστω.
Από την στιγμή που δεν θέλω να βγάλω τον κλόουν και τον pleco ίσως να πάω σε αγγελόψαρα που είναι μάλλον πιο κοντά σε αυτά, με αυτά θα είμαι οκ σε γενικές γραμμές; Οι εξωτερικές διαστάσεις του ενυδρείου είναι 100.4 (μήκος) x 49 (πλάτος) x 46 (ύψος). Θα μπορούσαν να συνυπάρχουν και πόσα να έβαζα; |
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς να είμαι ο πιο ειδικός στα αγγελόψαρα πιστεύω ότι θα μπορούσες να βάλεις 5-6 κοινά σκαλάρια αν και θα προτιμούσαν ενυδρείο με μεγαλύτερο ύψος. Τώρα αν σχηματιστούν ζευγάρια δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η συγκατοίκηση
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στα σκαλάρια να ακολουθήσω τον κανόνα 1 αρσενικό και τα άλλα θηλυκά ; να πάρω ότι χρώματα θέλω;
Να τα πάρω όλα μαζί ή σιγά σιγά: μήπως είναι πολύ ευαίσθητα και δυσκολευτώ με εσωτερικό φίλτρο; |
|
||||
|
||||
![]()
Ποιό εσωτερικό φίλτρο έχεις? Τα μικρά εσωτερικά είναι ανεπαρκή και για μηχανική και για βιολογική φίλτρανση.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρέπει κάποια στιγμή να γράψω αναλυτικά τι έχω και να βάλω και καμία φυτογραφία.
το φίλτρο που έχω είναι το JUWEL FILTER BIOFLOW 3.0 600 L/H |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά φίλτρο είναι με σωστή συντήρηση και λογικό αριθμό ψαριών
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο ταραξίας επιστράφηκε σήμερα στο κατάστημα, αφού πρώτα έφαγε και το jack dempsey και άρχισε να κυνηγάει και το clown το πρωί.
Οπότε σήμερα έβαλα 4 αγγελόψαρα, δύο tri colour και δύο blue. ¶ντε να δούμε πώς θα πάει και αν πηγαίνουν καλά θα βάλω άλλα δύο μετά. Ένα φόβο με το Ph το έχω τώρα, είναι που είναι ευαίσθητα, άντε να δούμε πώς θα πάνε. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |