|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σε όλους και όλες,
Έχω πλέον ενυδρείο 30lt με 1 μονομάχο, 3 γατόψαρα, 7 αρλεκίνους, 1 σαλιγκάρι, αληθινά φυτά (!), βυθό από άμμο, 1 μεγάλο ξύλο (ρυθμίζει το ph από ό,τι κατάλαβα) και 1 πέτρα. Με το παρόν θέλω μόνο να σας ευχαριστήσω για τις συμβουλές σας, με βοήθησαν πάρα πολύ. Επιτρέψτε μου ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στον Κλεόβουλο για την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ πρόταση του για τον Βιότοπο, ο Χρήστος (ιδιοκτήτης) δεν παίζεται πραγματικά, με βοήθήσε βήμα-βήμα να στρώσουμε το ενυδρείο, να εντάξουμε σωστά και σταδιακά τα ψάρια αφού έχουμε πάρει μετρήσεις αρκετές φορές, μου εξηγούσε ό,τι (πολλές φορές βλακεία) τον ρωτούσα και άλλα πολλά. Καμία σχέση με όλα τα άλλα αντίστοιχα μαγαζιά που είχα πάει και μου λέγανε ΒΛΑΚΕΙΕΣ (π.χ. "πάρε τον μονομάχο, λίγο αντιχλωρικό και τον βάζουμε από την 1η ημέρα στο ενυδρείο, οι μονομάχοι ειναι ανθεκτικοί"), όπως πλέον γνωρίζω... Ευχαριστώ! |
|
||||
|
||||
![]()
Να 'σαι καλά φίλε και να χαίρεσαι το ενυδρείο σου!
Το ξεκίνημα σ' αυτό το μαγικό χόμπυ είναι βασικό και το ταξίδι μεγάλο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη, απλα δεν κρατηθηκες κι εσυ και το μπουκωσες το ενυδρειο.... Ειναι πολλα τα ψαρια σου για 30 λιτρα....πραγμα που σημαινει οτι θελει μεγαλη προσοχη να μην σου ξεφυγει η κατασταση..... Γενικα να εχεις στο νου σου οτι οσο λιγοτερα ψαρια βαζεις σε περισσοτερα λιτρα , τοσο πιο ανεκτικο σε λαθη και παραλειψεις ειναι το ενυδρειο σου......Θα σου προτεινα σε αυτα τα λιτρα να εβαζες μονο ενα ζευγαρι μονομαχων και να πειραματιζοσουν με την αναπαραγωγη του....Ειναι πολυ ομορφη εμπειρια ....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος με πολλές ερωτήσεις | mrkaza | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 31-10-22 09:26 |
πολλές απορίες!!!!!!!!! | sunsity | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 27 | 29-10-12 18:45 |
Χελώνες Νερού (Red Ear Sliders): Πολλές απορίες ενός αρχάριου | exelix | ¶λλα ζώα | 6 | 20-12-09 17:16 |
Αρχάριος με διάφορα προβληματάκια | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 114 | 11-03-09 23:11 |
Τα ψαριά μου και αλλά…( πολλές φωτογραφίες!!) | Obelix(Reifen) | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 29-08-04 20:25 |