|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Απ ότι ξέρω τα φυτά δεν πάνε με τις κιχλιδες, τα τρώνε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ θα μάθεις άλλα κόλπα
![]() Ψάξε στις παρουσιάσεις και δες φυτεμένα αφρικής (και τα δικά μου). |
|
||||
|
||||
![]()
Έτσι για να υπάρχει .Τα ενυδρεία μας είναι κλειστά οικοσυστήματα που στηρίζονται στον κύκλο του αζώτου όπως και στην φύση αλλά με σχεδόν μηδενική ανοχή στις αλλαγές των ισορροπιών .Οπότε σε ένα νέο ενυδρείο και με ένα σύστημα μη ολοκληρωμένο (θέλει 4 μήνες περίπου για να στρώσει καλά ) κάθε επιβάρυνση ( όπως πολύ τροφή, εισαγωγή νέων ψαριών ) χαλάσει το κλειστό σύστημα μας .Δεν ξέρω τι βακτήρια βάζεις αλλά τα νεα ας είναι NITRIVEC της SERA.Κατά τα αλλά ότι είπε ο γκουρού της Αφρικής.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει στρώσει τελικά το νερό, αυτό που θα ήθελα σαν συμβουλή είναι το εξής, επειδή είναι σκέτο με μαύρο φόντο και μόνο βράχια, μπορώ να βάλω κανένα φυτό; Ξέρω ότι οι κιχλιδες δεν τα αφήνουν, ήθελα όμως να ξέρω μήπως υπάρχει κάποιο φυτό ή κάποιος τρόπος έτσι ώστε να επιζήσουν φυτά και να είναι λίγο όμορφο το ενυδρείο.
Πάντα μιλάμε για φυτά χωρίς λίπασμα, μην χρειαστεί να βάλω και άλλα, λίπασμα, φάρμακα κλπ. Όπως η ανουμπιες... |
|
||||
|
||||
![]()
Έγραψα και πιο πάνω. Μπορείς (και πρέπει κατά τη γνώμη μου) να βάλεις όσα φυτά θέλεις. Επιλογές πολλές. Ανούμπιες, βαλισνέριες, crinum, κρυπτοκορίνες, βουκεφαλάντρες, πτερόπους κλπ
Ποιές κιχλίδες έχεις? Οι περισσότερες δεν τρώνε φυτά. Τρώνε άλγη (φύκη) πάνω απ τους βράχους ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρόβλημα με ανεβασμένα Νιτρώδη | Gillete | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 02-11-16 14:49 |
Νιτρικά 0 ??? | thanastasiou | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 29-10-15 19:37 |
Νιτρικά στο 0... help | Marios-cy | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 04-12-08 16:01 |
Νιτρικά | Filotas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 24-09-07 12:33 |
Νιτρικά | Γιώργος06 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 24-08-07 13:47 |