|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα (εκτός του ότι τα ψάρια αυτά είναι ακατάλληλα για τόσο μικρό ενυδρείο). Οι φουσκάλες ίσως οφείλονται στις τροφές που δίνεις. Προσθέτοντας καθημερινά νερό ανεβάζεις τις σκληρότητες.
Τι θα έκανα εγώ : Το βασικότερο, θα εβαζα άλλο είδος μικρόσωμης κιχλίδας ![]() Θα μείωνα ποσότητα καθημερινής τροφής και θα άλλαζα τροφές, τουλάχιστον τις 2 πρώτες. Το καλοκαίρι θα ρύθμιζα τον stc σε ψηλότερη θερμοκρασία στους 28-29 βαθμούς. Θα έκανα δύο, αντί μία εβδομαδιαία αλλαγή νερού με φρέσκο νερό 1-2 βαθμούς πιο κρύο απ αυτό του ενυδρείου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
¶ρα πρέπει να σταματήσω την καθημερινή συμπλήρωση. Όμως την θερμοκρασία δεν μπορώ να την βάλω πάνω από τους 27. Αλλά μπορεί να την πάω εκεί. Να την αυξήσω απότομα ή σταδιακά; Για τις κιχλίδες το ξέρω απλα 1 φίλος μου έχει χρόνια τέτοιες σε ενυδρείο 120 λίτρων για αυτό τις δοκιμάζω. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο χώρος που βρίσκεται το ενυδρείο τι θερμοκρασία έχει το καλοκαίρι?
Οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται σταδιακά. Όταν μεγαλώσουν αυτές οι κιχλίδες απλά ταλαιπωρούνται σε 120 λίτρα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ήδη γύρω στους 26.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και παλι. Καθώς τα ανεμιστηρακια μου αδυνατούν να κρατήσουν το ενυδρείο στους 25 βαθμούς ψάχνω για λύσεις. Πριν κάνω κατασκευή με 4 ανεμιστηρακια ήθελαα να ρωτήσω εάν έχει δοκιμάσει κάποιος αυτό που είδα σε βίντεο στο youtube: Βάζουμε το εξωτερικό φίλτρο σε ψυγειακι φελιζολ και κάθε πρωί του βάζουμε μπουκάλια νερού από την κατάψυξη. Το έχει κάνει κανένας; Το σπίτι όταν λείπω κάποιες ώρες και είναι χωρίς aircondition έχει περίπου 28 βαθμούς.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο <<ενυδρείο>> 20 λίτρων | Paparebas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-20 19:00 |
Νέο ενυδρείο 55 Λίτρων | Konstantinos Z | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 03-09-16 16:39 |
ενυδρείο 240 λίτρων | Nikos_alex | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 20-05-11 21:18 |
Νέο Ενυδρείο 350 Λίτρων | glazar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 43 | 16-12-07 00:50 |
Ενυδρείο 15 λίτρων | hotgates | Χρυσόψαρα | 9 | 03-08-07 19:37 |