|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Dimmaρεις με το χερι? Εχεις σκεφτει αυτοματη ανατολή δύση? |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Netblues καλησπέρα. Φυσικά και το έχω σκεφτεί αυτό που λες ...και το έχω υλοποίησει κιόλας! Δεν ντιμάρω τα φώτα με το χέρι, αλλά με δύο ηλεκτρονικούς χρονοδιακόπτες, οι οποίοι εκτός από τα κλασικά προγράμματα που έχουν (ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία κ.τ.λ.) με το συνηθισμένο ON-OFF", έχουν και ένα sub menu στο οποίο καθορίζεις και το ύψος της τάσης που περνάει ανά δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο, όταν π.χ. η ώρα είναι 20.55, οι 3 λάμπες είναι αναμένες σε φουλ ισχύ. Από τις 20.55 έως τις 21.00 οι 3 αυτές λάμπες ξεκινούν μία «φθίνουσα» πορεία προς το οριστικό κλείσιμό τους, το οποίο γίνεται στις 21.00 ακριβώς. Όμως, από τις 20.55 έχει αρχίσει να «ανεβαίνει» η μπλε λάμπα και φθάνει στη φουλ ισχύ της στις 21.05, για να σβήσει στις 22.00 «πέφτοντας» σε ισχύ από τις 9.30. Να πω τέλος ότι τόσο οι μετασχηματιστές, όσο και οι χρονοδιακόπτες, για να λειτουργήσει το dimmer, χρειάζονται και το τρίτο καλώδιο (της γείωσης)._
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mgiokas : 12-04-06 στις 22:00 |
|
||||
|
||||
![]()
Σου δουλευει αυτο και στο αναμμα?
Εννοεις οτι μειωνει τα 220? |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε Netblues καλησπέρα. Φυσικά και το έχω σκεφτεί αυτό που λες ...και το έχω υλοποίησει κιόλας! Δεν ντιμάρω τα φώτα με το χέρι, αλλά με δύο ηλεκτρονικούς χρονοδιακόπτες, οι οποίοι εκτός από τα κλασικά προγράμματα που έχουν (ημερήσια, εβδομαδιαία, μηνιαία κ.τ.λ.) με το συνηθισμένο ON-OFF", έχουν και ένα sub menu στο οποίο καθορίζεις και το ύψος της τάσης που περνάει ανά δευτερόλεπτο. Με αυτό τον τρόπο, όταν π.χ. η ώρα είναι 20.55, οι 3 λάμπες είναι αναμένες σε φουλ ισχύ. Από τις 20.55 έως τις 21.00 οι 3 αυτές λάμπες ξεκινούν μία «φθίνουσα» πορεία προς το οριστικό κλείσιμό τους, το οποίο γίνεται στις 21.00 ακριβώς. Όμως, από τις 20.55 έχει αρχίσει να «ανεβαίνει» η μπλε λάμπα και φθάνει στη φουλ ισχύ της στις 21.05, για να σβήσει στις 22.00 «πέφτοντας» σε ισχύ από τις 9.30.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Τους χρονοδιακόπτες αυτούς τους έχω ξηλώσει και προσαρμόσει στα φώτα από ένα μακρόστενο κάδρο που απεικονίζει το Παρίσι και τα φώτα άναβουν και σβήνουν δίνοντας την αίσθηση της ημέρας / νύχτας. Δυστυχώς (και για
εσάς και για μένα), η μάρκα ...είναι στα Κινέζικα ![]() αν μου χαλάσει κάποιος από τους 2 ή και οι 2, την έκανα!!! (τέρμα η ανατολή και η δύση)... Μάλλον το κάδρο αυτό ήταν Κινέζικο! |
|
||||
|
||||
![]()
Καδρο εε? Ενδιαφέρον..
![]() Παντως άμα σου χαλασει, εχουμε εξισσου καλή αν οχι καλυτερη λύση... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερη?...
![]() Ευχαριστώ εκ των προτέρων Μίλτος |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παρουσίαση κοινωνικού ενυδρείου | Μάγδα | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 43 | 15-10-07 13:43 |
Παρουσίαση ενυδρείου 10 lt | Vasilizzz | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 04-04-06 11:04 |