|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το φωτιστικό καλά είναι στο 50%
Θα ελεγα να μη βάζεις οσμωση αρχικά, το υπόστρωμα θα σου ρίξει το PH και τη σκληρότητα. Παρακολουθα pH και kh ώστε να εισαι σίγουρος για τα σωστά επίπεδα οξυγόνου βάσει του σχετικού πίνακα pH/kh/co2 Sent from my 2107113SG using Tapatalk ------------------------- Για μέτρηση pH θα δοκίμαζα και με υγρό τεστ Sent from my 2107113SG using Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη KostasGR : 09-04-22 στις 10:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τον κοντρολερ δεν εμπιστευομαι κ ηθελα να τον εχω ![]() Μου φαινεται κακο οτι δεν βρισκω τιποτα ονλινε γιαυτον κ οτιδηποτε βρηκα εδω στα τσεχικα δεν βοηθαει... δεν ανταποκρινεται οπως λεει το μανουαλ κατα την διαδικασια καλιμπραρισματος. Θα το βρω ομως .... ή θα τον αλλαξω. η θα τον διωξω κ ξεχναμε το θεμα κοντρολερ κ ολα καλα... ![]() (ηρθε 'δωρο' με το σετ διοξειδιου). Νερο απο την Α/Ο δεν χρησιμοποιησα ακομα, αλλα θα ηθελα να ριξω την γενικη σκληροτητα στο μισο μεχρι να στρωσει το φιλτρο...το οποιο φανταζομαι με 0.5λιτ υλικο δεν θα παρει κ πολυ αν δεν θεωρειται ηδη ετοιμο? ![]() Δεν εκανα μετρησεις ακομα μιας κ ειναι νωρις φανταζομαι ..η εταιρια του υποστρωματος προτεινει 2 αλλαγες 50% την πρωτη εβδομαδα αν κ το νερο ξεθολωνει ηδη σημερα! (2η μερα). Θα κανω μετρησεις αυριο κ θα δω... Το ενυδρειο τελικα γεμισε με 48λιτρα καθαρου νερου! Το διοξειδιο το εχω ρυθμισει στην μια φυσαλιδα ανα δευτερολεπτο προς το παρων. Σκεφτομαι για cpds , Borboras brigittae / merah κ μερικα otocinclus.... διαβαζοντας οτι τα τελευταια ειναι ευαισθητα στο διοξειδιο τα ξεχναω? βλεπω κ με τις γαριδες θεματα οχι κ τοσο ενθαρρυντικα κ ηθελα μερικες ... Να ανοιξω θεμα στην κατηγορια των αρχαριων του γλυκου για τις συγκεκριμενες ερωτησεις ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φωτοπεριοδο θα ανεβαζω 15' την εβδομαδα... μια δευτερη αποψη θα ηταν ευπροσδεκτη. Παράθεση:
![]() Εκανα τις πρωτες μετρησεις σημερα. (θυμαμαι μετραμε πριν ανοιξουν τα φωτα η κανω λαθος?) Τελικα ειχα αγορασει Νο2 κ οχι Νο3 οπως καταλαθος εγραψα παραπανω αλλα ετσι κιαλλιως θα τα επερνα ολα στην πορεια. Ph = 7 No2 = πανω απο 1mg/lit Nh4 = 0.1 mg/lit kh = 3 ppm = 200 Τριτη μερα ταισματος σημερα... Παράθεση:
Το drop checker χθες ηταν πρασινο .... Λαμβανοντας υποψη τον πινακα τοτε ειμαι στα 9 ppm co2/lit. ανεβαινω στις 2 φυσαλιδες το δευτερολεπτο ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για φωτιστικό λεντ! Chihiros?? | rozela120 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 30-01-18 19:12 |
Chihiros doctor | Anogavros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 22-10-16 12:21 |
Ερωτησεις περι διοξειδιου | jiasou | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 28-04-13 15:20 |
γενικες ερωτησεις περι θαλασσινου(αρχαριος) | georot1981 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 12 | 19-02-12 12:06 |